Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Commerciele stagiere gezocht voor zowel acquisitie als in de bediening

Functie Duizendpoot voor bediening en aquisitie
Education level MBO
Location Moordrecht
Dagen per week 1
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 maand
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg.

Taakomschrijving

Wij van 2orange leveren Audiovisuele middelen. Of het nu gaat om Audio -Visueel, bijvoorbeeld een Videoconferencing/Audio systeem in een Boardroom. Een fraaie videowall als pronkstuk aan uw muur, Een Narrowcasting systeem als informatiebron voor uw cliƫnt of bijvoorbeeld een rooster-planning voor uw leerlingen. Een Informatiezuil wanneer een bezoeker een bezoekje brengt aan uw bedrijf ter vervanging van uw receptie. Of over presenteermiddelen zoals TouchScreens en Digiborden voor uw onderwijsinstelling gaat. 2.Orange kan adviseren en begeleiden in alle wensen.

Wij van 2orange zijn ook in het bezit van een mooie showroom te Moordrecht. Omdat wij daar in de toekomst regelmatig een seminar willen geven voor onze e.v.t. klanten/aankomen de klanten, zijn wij op zoek naar een representatieve, commerciele stagiere die voor ons enkele dagen in September en Oktober zouden kunnen helpen met het bellen naar genodigden. Maar die zich ook thuis kunnen voelen en ervaring hebben in de bediening.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »