Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Communicatie en evenementen

Functie Communicatie en evenemente
Education level HBO
Location Leiden
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 3 of 4

Taakomschrijving

Dit bedrijf dit bedrijf werkt aan een betere gezondheid van kwetsbare mensen in Afrika. Want wie gezond is, kan beter in zijn levensonderhoud voorzien en ontsnappen aan armoede. Als Afrikaanse organisatie gaan we daarbij uit van de eigen kracht van de Afrikaanse bevolking.

We richten ons op de opleiding van lokale mensen en op de bestrijding van ziektes. Ook zijn we gesprekspartner van overheden, met als doel een blijvende verbetering van gezondheidssystemen. Amref in Nederland werft fondsen die worden ingezet om de gezondheidssituatie van jonge vrouwen in Afrika te verbeteren. Daarnaast zorgen we voor aandacht bij publiek en politiek.

Het evenement Wandelen voor Water is een jaarlijks terugkerende actie voor kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool. In de week van Wereldwaterdag (22 maart) zamelen duizenden kinderen al lopend geld in voor verschillende ontwikkelingsorganisaties. dit bedrijf deed in 2014 voor de zesde keer met succes mee aan deze sponsorloop en haalde een geweldige opbrengst van ruim € 100.000. Zo helpen Nederlandse kinderen, samen met Amref, de Afrikaanse bevolking aan schoon water! Ook in 2015 doen we weer mee aan deze actie.

Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Taika van der Harst (bel 071-579 3166). Je sollicitatie plus CV kan naar sollicitaties@amref.nl. Reacties graag voor maandag 30 juni 2014.

Werkzaamheden

  • Test

Gewenste profiel

  • Test

Wat bieden wij

  • Test

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

In Nederland kan iedereen die medische zorg nodig heeft, naar de dokter. In Afrika is dat niet vanzelfsprekend. dit bedrijf zorgt ervoor dat die situatie verandert.

Ons hoofdkantoor staat niet i...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »