Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

COMMUNICATIE STAGIAIR UTRECHT

Functie Stagiair Communicatie
Education level Maakt niet uit
Location Utrecht
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding € 300

Taakomschrijving

Voor de vestiging in het centrum van Utrecht zoekt Adlantic een communicatie stagiaire die veel interesse heeft online advertising.

Als communicatie stagiaire krijg jij de volledige vrijheid om de externe communicatie voor Adlantic te verzorgen. Hierbij kan je al je creativiteit kwijt! Je taken zullen bestaan uit: organiseren van beurzen, incentives, up to date houden van social media content en de content op de website. Daarnaast bewaak jij de Adlantic huisstijl en verzorg je al het foldermateriaal en brochures. Kortom, een super interessante communicatie stage die veel vrijheid en uitdaging biedt.

Werken bij Adlantic staat voor werken bij een jonge en innovatieve organisatie. Er werken 30 mensen en de gemiddelde leeftijd is 28. De cultuur is informeel, en tegelijkertijd professioneel. Belangrijke speerpunten als werknemer bij Adlantic zijn een proactieve werkhouding en verantwoordelijkheidsgevoel. De sfeer is erg open en je krijgt veel ruimte om met eigen ideeën te komen en te groeien.

Je ontvangt een stagevergoeding van €300,- per maand en maakt kans op een contract na de stageperiode!

Interesse en/of informatie: Aarzel niet en neem contact op met Michèlle Theeuwen (recruiter) recruitment@Adlantic.nl of tel: +31 (0)30 234 12 22

Gewenste profiel

  • Een commerciële/communicatie opleiding volgt
  • Zeer leergierig en enthousiast bent over online marketing
  • Ervaring hebt met social media
  • Commercieel inzicht hebt
  • Initiatief toont en creatieve ideeën hebt

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

AdLantic is een jong en snelgroeiend Online Mediabureau. We zijn gespecialiseerd in het in- en verkopen van online advertentieruimte voor onze klanten. We zorgen ervoor dat onze klanten niet alleen...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »