Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Communicatie stagiair

Functie Communicatie stagiair
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Utrecht
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 maand
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een interessante stage bij een internationale organisatie en volg jij een studie richting Communicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! dit bedrijf (VEI) is een organisatie die namens verschillende Nederlandse drinkwaterbedrijven de buitenlandse water- en sanitatieprojecten uitvoert in ontwikkelingslanden.

Momenteel wordt er een app ontwikkeld ter ondersteuning van ons primair proces, namelijk de resourcing van medewerkers van de Nederlandse drinkwaterbedrijven als korte missiegangers op de projecten van VEI. Daarnaast kunnen onze projectleiders en korte missiegangers in het buitenland straks hun declaraties, timesheets en kwartaalrapportages invoeren in de app.

Voor de uitrol van de VEI app zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vind om de communicatie over deze app op te pakken. Het takenpakket bestaat onder andere uit het schrijven van nieuwsberichten, het meedenken over de vormgeving van de app en bijvoorbeeld het helpen opstellen van trainingen en instructiefilmpjes.

Werkzaamheden

  • Communicatie

Gewenste profiel

  • Communicatie vaardig
  • Creatief

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren