Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Communicatie

Functie Communicatie
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Driebergen-Rijsenburg
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 2 of 3

Taakomschrijving

Holland Water heeft als doelstelling het leveren van duurzame oplossingen voor veilig water. Onze passie is om oplossingen te bieden voor iedereen die kampt met Legionellaproblemen. Als marktleider in koper- en zilverionisatie (CSI) systemen voor zowel drinkwater als koeltorens in Nederland, zitten we nooit stil en vergroten we met succes onze positie. Holland Water zal via haar positie als marktleider in de CSI-techniek in zowel drinkwater als koeltorens in Nederland verder bouwen aan het verstevigen en uitbreiden van Legionellavrije installaties in haar thuismarkt, terwijl tegelijkertijd de internationale expansie verder doorgevoerd wordt. Zo is Holland Water, via distributeurs, inmiddels actief in Belgiƫ, Italiƫ, Polen en de Verenigde Arabische Emiraten (o.a. Dubai).

Het managementteam van Holland Water bestaat uit drie personen en er zijn 14 medewerkers in dienst. De hoofdvestiging is in Driebergen-Rijsenburg en we hebben een nevenvestiging in Drachten. Onze klanten voor drinkwater zijn voornamelijk zorginstellingen, ziekenhuizen en hotels terwijl voor koeltorens de procesindustrie, ziekenhuizen, food & beverage en kantoorpanden de belangrijkste klanten zijn.

Werkzaamheden

  • Het opstarten van een plan hoe opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland zo efficient mogelijk van de juiste (technische) documentatie/informatie voorzien.
  • Aandacht besteden aan gedrukte als digitale informatie
  • Het in aanraking komen met alle communicatiemiddelen en -aspecten die wij gebruiken tijdens onze verplaatsing van een productgerichte organisatie naar een marktgerichte organisatie

Gewenste profiel

  • Je bent creatief, gedreven, zelfstandig, creatief, ondernemend en klant- en resultaat gericht
  • Je bent communicatief vaardig
  • Goede beheersing van de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij

  • Werken in een informele sfeer
  • Een leuke en leerzame stage in een dynamisch en internationaal groeiend bedrijf

Heb jij interesse gekregen na het lezen van deze vacature? Reageer dan direct en wie weet heb heb jij deze stage!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren