Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Communicatiebureau zoekt artistieke multimediastagiair

Functie Multimedia Design
Education level HBO
Location Ede Gld
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Je krijgt ? 200 tot ? 250 per maand stagevergoeding, afhankelijk van je niveau. Daarnaast reserveren we ? 100,- per maand. Zijn we aan het einde van je stage zeer tevreden over je? Dan krijg je die alsnog. De stageduur en aantal dagen per week staat niet vast. We houden rekening met je situatie en wensen. stagevergoeding range:Onbekend
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

W i e b e n j e e i g e n l i j k ?

Jij blijft ons maar verrassen met ideeën, ontwerpen en animaties die de inhoud van onze trainingen vleugels geven. Je maakt materialen die onze beproefde (digitale) didactiek kracht bijzetten en die ervoor zorgen dat ze nog beter landen bij de cursist. En je maakt videos die potentiele klanten steil achterover doen slaan. Daarbij ben je nauw betrokken van idee tot uitvoering.

O k é , e n c o n c r e e t ? - Je vertaalt onderdelen van onze training naar beeld en animatie. Om te gebruiken in live trainingen, in e-learning en v-training (korte videotraining op maat gemaakt voor onze klanten). - Je verlevendigt onze e-learning en v-training met creatieve, artistieke ontwerpen. - Je bedenkt nieuwe invalshoeken voor onze v-training, in en buiten onze chromakey-studio. - Je helpt bij het maken van promotiefilms over ons bedrijf, onze mensen en onze producten: van concept tot montagetafel. Je werkt nauw samen met onze ontwikkelaar digitale leermiddelen. Hij begeleidt je en geeft richting aan je opdrachten. In de invulling ervan heb je maximale vrijheid: de didactische- en marketingdoelen staan vast, de weg ernaartoe bepaal jij voor een groot gedeelte.

W a a r k o m j e t e r e c h t ? Bij dit bedrijf. Wij hebben als missie: mensen en organisaties inspireren om hun communicatie te verhelderen, zodat ze uitstralen wie ze zijn. Door advies en training. Dat doen we met bijna 50 superenthousiaste communicatieprofessionals. We zijn een warme, hardwerkende groep mensen met veel zelfstandigheid en veel vrijheid. Is de klik er? Dan kun je wat ons betreft in september al aan de slag! En natuurlijk krijg je van ons een stagevergoeding.

Werkzaamheden

  • Geen werkzaamheden opgegeven

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Mensen en organisaties inspireren om hun communicatie te verhelderen, zodat ze uitstralen wie ze zijn. Dat is onze missie.

We zijn een gerenommeerd trainings- en adviesbureau. Met een grote kla...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »