Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Superveelzijdige Media Stage

Functie Medewerker Media & Communicatie
Education level MBO, HBO, WO
Location Rotterdam
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 18 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 150 - 250
Salaris opmerking vast bruto bedrag gebaseerd op aantal dagen.

Taakomschrijving

Bedenken, schrijven, filmen, ontwerpen of analyseren. Is jouw passie social media, grafisch design, schrijven of AV? Het kan allemaal op de afdeling media & communicatie van onze organisate. Laat ons weten welke werkzaamheden bij jou passen. Wij zijn op zoek naar een proactieve duizendpoot, die het leuk vindt om in een dynamische omgeving aan de slag te gaan en vooral veel te willen leren.

Social Media Jij bent onder andere bezig met het analyseren van de huidige website en het bedenken en plaatsen van content op onze social media kanalen. Ook wordt jij mede- verantwoordelijk voor de nieuwsbrieven van onze organisatie. Verder maak jij analyses van onze kanalen en brengt op basis daarvan advies uit. Je verrast ons met jouw ideeën die wij dan samen kunnen uitvoeren.

Camera & Editing (AV-Specialist) Met passie maken jij videoproducties die iets toevoegen aan de samenleving en proberen je de politiek te beïnvloeden van binnenuit. Jouw werkzaamheden zijn onder andere het spotten, editten en bewerken van video-materiaal (bijv. debatten, speeches en interviews), het op locatie filmen van diverse producties en het monteren ervan. We hebben een eigen studio en beschikken over een complete mobiele studio. Je bent ook in staat om onderwerpen te bedenken en scripts te schrijven. Je wordt nauw betrokken bij het gehele productie proces.

Grafisch / Digital designer Bepaal mede het visuele gezicht van onze organisatie! Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent een echte team player. Als je naast je creatieve inslag ook nog eens analytisch van geest bent is dat heel mooi meegenomen! In je opleiding heb je ervaring opgedaan met voornamelijk indesign CC, illustrator CC en photoshop CC en je wilt je kennis testen in de praktijk wat precisie en werken onder tijdsdruk betreft. Er wordt niet alleen van je verwacht dat je uitvoerend te werk gaat maar ook op conceptueel vlak zelf het initiatief neemt en dat weet te presenteren intern aan je collega’s.

Gewenste profiel

 • een MBO of HBO opleiding die goed aansluit bij één van de omschreven werkzaamheden;
 • communicatief en sociaal vaardig
 • goede beheersing van de Nederlandse taal
 • ondernemend, proactief mee kunnen denken
 • representatief
 • flexibel (soms ook deels in de avond en/of het weekend beschikbaar)
 • affiniteit met het gedachtegoed van DENK

Wat bieden wij

 • Je leert in korte tijd veel omdat wij omdat we alles in huis doen. Dat wil zeggen dat wij al onze concepten zelf bedenken en in eigen beheer hebben.
 • Wij bieden ruimte voor eigen initiatieven en worden dan ook erg blij van enthousiaste collega’s die nieuwe ideeën aandragen.
 • Er zijn verschillende afdelingen op dezelfde werkvloer dus je kunt veel leren van je collega’s om je heen
 • Een super leerzame en interessante stageplek in het Tweede Kamergebouw in Den Haag vanuit de fractie van DENK (incidenteel partijburea Rotterdam Centrum).).

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »