Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Concurrentie onderzoek

Functie Stagiair Concurrentie onderzoek SearchIM
Education level HBO
Location Huizen
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

SearchIM is een full service online advertising bureau, gespecialiseerd in het opzetten en managen van advertentiecampagnes via grote zoekmachines als Google, MSN en Yahoo. Naast het opzetten van online advertenties voor websites kan SearchIM ook ondersteuning en medewerking bieden in het optimaliseren van websites.

Liggen jouw ambities op het gebied van Internet Marketing zoals webdesign, verkoop, zoekmachinemarketing of consultancy? bekijk dan de stageplaatsen van SearchIM en maak deel uit van een dynamisch bedrijf.

SearchIM biedt verschillende stageplaatsen aan op de afdelingen Verkoop, Klantenservice en Marketing, voor zowel afstudeer- als meewerkstages.

SearchIM concentreert zich met haar dienstverlening op het vakgebied van online marketing en consultancy en is op zoek naar een stagiaire voor het opstellen en uitvoeren van een gedegen concurrentieanalyse voor onze dienstverlening.

Met deze stage leer je veel over de wereld van Internetmarketing en de mogelijkheden die het biedt voor het bedrijfsleven.

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende functie binnen een snel groeiend, jong en dynamisch bedrijf? En heb je affiniteit met het Internet, dan zien we je reactie graag tegemoet.

Werkzaamheden

  • Deze opdracht zal worden uitgevoerd in combinatie met voorkomende werkzaamheden binnen onze bedrijfsvoering.
  • Het opstellen en uitvoeren van een gedegen concurrentieanalyse voor onze dienstverlening.
  • Zo is het voor ons belangrijk om alle spelers in Nederland goed in kaart te hebben en deze te vergelijken met onze organisatie op basis van bepaalde criteria.

Gewenste profiel

  • Je hebt affiniteit met het internet.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn een gerenommeerde organisatie die zich bezighoudt met de verkoop van allerlei gemotoriseerde activiteiten. Deze activiteiten variëren van slipcursussen tot het rijden in een Ferrari o...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »