Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Concurrentie onderzoek

Functie Onderzoek
Education level HBO
Location Moordrecht
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg
Huidig opleidingsjaar 2

Taakomschrijving

Experience Gifts is een evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren en verkopen van diverse belevenissen. Er zijn meerdere webshops onder de vlag van Experience Gifts, waar belevenissen in de vorm van een kadobon worden aangeboden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Huizen.

Bij onze activiteiten moet u denken aan Vliegcursussen, Ballonvaren, Skydiven, Lamborghini rijden, Helikoptervliegen en nog veel meer spectaculaire activiteiten, die zowel op de zakelijke als op de particulieren markt gericht zijn. Onze diensten worden zowel in Nederland als in België aangeboden.

Experience Gifts werkt al vele jaren met stagiaires en biedt dan ook verschillende stageplaatsen aan op bijvoorbeeld de afdelingen Verkoop, Klantenservice of Marketing. Voor deze afdelingen hebben wij diverse stageopdrachten voor zowel afstudeer- als meewerkstages.

Experience Gifts beheert meerdere webshops waar kadobonnen worden aangeboden voor verschillende belevenissen. Wij zijn op zoek naar een stagiaire voor het opstellen en uitvoeren van een gedegen concurrentieanalyse voor onze webshops www.experiencegifts.nl, www.kado-express.com, www.vliegles.nl en www.ladygifts.nl m.b.t. onze producten en doelgroepen.

Zo is het voor ons belangrijk om alle spelers in Nederland, België en Duitsland in kaart te hebben en deze te vergelijken met onze organisatie op basis van bepaalde criteria.

Deze opdracht zal worden uitgevoerd in combinatie met voorkomende werkzaamheden binnen onze bedrijfsvoering.

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende functie binnen een snel groeiend, jong en dynamisch bedrijf? En heb je affiniteit met het Internet, dan zien we je reactie graag tegemoet.

Werkzaamheden

  • Geen werkzaamheden opgegeven

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn een gerenommeerde organisatie die zich bezighoudt met de verkoop van allerlei gemotoriseerde activiteiten. Deze activiteiten variëren van slipcursussen tot het rijden in een Ferrari of een...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »