Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

CONTENT MARKETING & E-COMMERCE STAGE

Functie Marketeer
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Marktconforme stagevergoeding en uiteraard ene horloge naar keuze.

Taakomschrijving

Bold Labels is een dynamisch bedrijf dat lifestyle horloges en accessoires distribueert. Het portfolio bestaat uit toonaangevende merken als Daniel Wellington, ADIDAS Watches, Olivia Burton, NIXON, RENARD en MVMT. In de branche neemt Bold Labels een duidelijke positie in met onderscheidende merken die zich richten op een modische en zelfbewuste doelgroep. De klantenkring van Bold Labels bestaat uit warenhuizen, concept & design stores, mode boutiques, juweliers en webshops. Naast de distributie merken heeft Bold Labels het horloge merk RENARD in eigen ontwikkeling. Met name voor RENARD zijn op zoek naar marketing en all round stagiaires die onderdeel willen zijn van de verdere ontwikkeling van het merk.

Werkzaamheden

  • Content creatie, beheren social media, posten van content, influencer marketing, e-commerce beheer, customer support

Gewenste profiel

  • Communicatief, enthousiast en een goed gevoel voor stijl. Veel affiniteit met social media, je bent zelfstandig. Weet merken aan doelgroepen te koppelen.
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Content creatie is je ding, je houdt van beeld, tekst en weet precies wat je wanneer moet delen op social media.
  • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en houdt van verantwoordelijkheid.
  • Kennis van photoshop is een pre

Hou jij van mode en lifestyle, van toffe horloge - en accessoire merken die zich richten op jonge modische doelgroepen? Heb je sterke affiniteit met social media, ben je creatief en zelfstandig? Dan is deze stage perfect voor jou.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Bold Labels is een dynamisch bedrijf dat lifestyle horloges en accessoires distribueert. Het portfolio bestaat uit toonaangevende merken als Daniel Wellington, ADIDAS Watches, Olivia Burton, NIXON,...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »