Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Contentmarketing, social media & blogging bij Virtual Reality Agency Utrecht

Functie Blogger, contentmarketeer, social media, online marketing, influencer
Opleidingsniveau HBO
Locatie Utrecht
Dagen per week 1, 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking Netto op je bank op basis van 40 uur.

Taakomschrijving

Wij zijn VR Owl, een virtual - en augmented reality startup uit Utrecht.  Wij doen hele vette dingen voor leuke klanten op een internationaal podium.

Waar ga je aan de slag? Wij zijn inmiddels 3 jaar bezig binnen de VR/AR industrie en uitgegroeid tot 25 medewerkers die per halfjaar versterking krijgen van 5 stagiaires. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan parttimers en freelancers.

Je zult je ontzettend jong voelen want de gemiddelde leeftijd is 25 jaar. Dit is ook te merken aan de energie, sfeer en gedrevenheid op de afdelingen; sales, marketing, 3D, development, creative en operations.

Wat wij doen VR Owl maakt 360 graden video’s. Van een kijkje op een koffieplantage in Afrika naar een modeshow in de Italiaanse bergen tot een shoot in een Marokkaanse Hammam. Onze software helpt bij het maken en verkopen van producten maar ook ondersteuning en opleiding.

Daarbij werken wij ook aan games, loyalty campagnes en andere entertainment applicaties. Onze event tak helpt jaarlijks bij honderden events. Van kleine workshops tot bedrijfspresentaties voor honderden tegelijk.

Onze klanten zijn internationale topmerken. Met hen werken we aan innovatieve projecten zoals;

Een in store VR experience voor Rituals Lancering van een nieuwe sneaker voor Adidas Een VR game voor Chevrolet in New York Een launch event voor Tele2 ism met Hollands Next Top Model Een shoot voor Woolrich in de bergen met presentatie in Milaan

Wat ga jij doen Tijdens deze stage ga je vooral bezig met het produceren an contentmarketing. Je gaat artikelen, blogs en portfolio items schrijven maar ook reviews en productinformatie. Het maken van video's en andere communicatiemiddelen behoort tevens tot je takenpakket.

Hiervoor zet je communicatiekanalen zoals onze websites, LinkedIn, Facebook en onze maandelijkse nieuwsbrief in. Je gaat aan de slag met het het optimaliseren voor online om zoveel mogelijk traffic te genereren.

Je beweegt tussen de verschillende afdelingen om input te krijgen. Contact met onze eindklanten en bureaus is ook erg belangrijke voor het uitlichten van de samenwerkingen.

Hoe ziet je team eruit? Het marketing team heeft een belangrijke rol en bestaat uit 2 medewerkers en 2 stagiaires. Daarnaast wordt veel samengewerkt met onze creative, event en 3D afdeling en stuur je externe bureau's en freelancers aan.

Werkzaamheden

  • Opzetten en bijhouden van social media & nieuwsbrieven
  • Schrijven van content voor blogs, portfolio & events

Gewenste profiel

  • Je hebt een liefde voor tekst en communicatie
  • Je kan goed schrijven
  • Affiniteit met vr/ar

Wat bieden wij

  • Werken met de nieuwste Tech voor leuke merken
  • Doorgroei en netwerkmogelijkheden zijn volop aanwezig
  • Alle facetten van off-en online marketing
  • Schrijven over de nieuwe technologische ontwikkelingen
  • Stagevergoeding van 300 euro

Ben jij de juiste persoon? Mail dan naar tim@vrowl.nl of bel met 06 5346 8129.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren