Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Creatieve Duizendpoot met monteertalent

Functie co editor/creatief
Education level Maakt niet uit
Location Amsterdam
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding Nader overeen te komen

Taakomschrijving

We zijn opzoek naar een gedreven, creatieve duizendpoot die ons kan bijstaan tijdens een videoproject welke ik de aankomende maanden in elkaar ga zetten voor Top Notch.

Het liefst: Kun je goed lopende filmpjes maken met Final Cut Pro. Kan je over weg met Adobe Photoshop. Snap je hoe een camera werkt. Wil je meedenken over de inhoud. Doe je niet moeilijk over dingen regelen. Snap je de waarde van een beetje geordend werken. Heb je een rijbewijs. Pik je makkelijk dingen op.

Natuurlijk hoef je niet volmondig ja te kunnen roepen op alle bovenstaande punten. Maar redelijk kunnen monteren is een must.

Om je een idee te geven van wat we gaan maken. Hier vind je de link naar seizoen 1 van hetgeen waarvan ik nu seizoen 2 aan het maken ben:

http://www.oppadmetpetra.nl

We zoeken voor in elk geval drie maanden hulp. Het liefst heb ik je vijf dagen per week bij me, maar drie of vier zou ook kunnen mocht dit je beter uit komen. Bevalt onze samenwerking dan kan de periode worden doorgetrokken naar nog eens drie maanden danwel de beschikbaarheid van de stagiaire en dus in overleg.

Behalve een leuke tijd hebben we je een gevarieerde stage te bieden in het centrum van Amsterdam. Van plan tot product lopen we samen door alle stappen van het productieproces heen. Mocht je in een facet ontzettend uitblinken dan is er altijd ruimte om dit uit te bouwen. Mocht je fantastische idee├źn dan kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.

Werkzaamheden

  • Editen
  • Monteren
  • Conceptontwikkeling

Gewenste profiel

  • Creatief

Wat bieden wij

  • werkervaring

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »