Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Creatieve, ondernemende HBO marketing & communicatie, media vormgeven en/of interaction design stagiair in Den Haag?

Functie Marketing & Communicatie support stage
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Den Haag
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een stage waarin je ervaring kunt opdoen met marketing- & communicatievraagstukken? Wil jij graag het onderste uit je stage halen en ben jij niet bang voor een uitdaging? Zit zelfstandigheid en initiatief nemen jou in het bloed? Dan ben jij de stagiair(e) die wij zoeken!

Wat ga je doen?

  • In gesprek met opdrachtgevers
  • Ondersteuning in marketing & communicatiewerkzaamheden, zowel op gebied van contentcreatie als design
  • Creëren van social media updates;
  • Updaten/onderhouden van websites;
  • Onderhouden van klantcontact

Daarnaast krijg je als marketing & communicatiestagiair(e) ook een eigen project toegewezen: de (verdere) oprichting van een bedrijf en het design van de bijbehorende website. Dit ontwerp ga je o.a. testen met verschillende gebruikers.

Wij zoeken:

Een creatieveling die flexibel, ondernemend en savvy is. Jij grijpt elke uitdaging met beide handen aan en laat jezelf graag van je beste kant zien. Je bent representatief en weet jouw eigen werk moeiteloos te presenteren aan anderen. Ook ben je communicatief heel sterk: mails schrijven en belletjes plegen doe jij zonder problemen en opdrachtgevers voelen zich bij jou direct op hun gemak. Deadlines halen is voor jou een fluitje van een cent: je bent gedreven en hebt een pro-actieve houding. Strategisch denken kun je als geen ander en jij kunt je volledig inleven in opdrachtgevers. Je kunt je makkelijk aanpassen aan een veranderende omgeving en schakelen kun je als de beste. Aan verantwoordelijkheidsgevoel heb jij geen gebrek en anticiperen is voor jou vanzelfsprekend. Je denkt dan ook in kansen en oplossingen en draagt graag eigen ideeën aan. Jij weet goed wat je wilt en hebt je leerdoelen duidelijk voor ogen.

Denk jij na het lezen van deze vacature: 'Ik ben de volgende savvy stagiair(e)!'? Neem dan contact met ons op! Stuur ons je CV en motivatiebrief en wie weet kunnen wij jou binnenkort op kantoor verwelkomen voor een oriënterend gesprek. Let op: een presentatie over jezelf is een onderdeel van onze sollicitatieprocedure – overtuig ons dat jij jezelf op een savvy manier kunt presenteren, zowel online als offline.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren