Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Creatieve online marketing stage voor een Studenten Start-up in Amsterdam

Functie Online marketeer/ PR
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 2
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 200
Salaris opmerking in overleg

Taakomschrijving

Gratis deelname aan al onze events voor studenten, Gratis trainingsaanbod, Lekkere campus lunch, TOPteam, stagevergoeding in overleg en een sterk bedrijf op je CV!

Wij zijn: Een gefunde startup die zich intensief bezighoudt met stress en burn-out preventie onder de studenten in Amsterdam. Met ons platform bieden we coaching aan en iedere maand evenementen rondom zingeving.

Wat kan je verwachten: Een super creatieve en leerzame stage bij een start-up wat valt onder de VU; Mooie werklocatie op de campus wat goed bereikbaar is met OV; Altijd een reden voor taart!; Flexibele werktijden mogelijk; Een vaste vergoeding per maand in overleg; Leuk team(!) Aantrekkelijk trainingsaanbod wat je direct naar een hoger kennisniveau tilt; Gratis deelname aan onze events.

Dit verwachten wij van jou: Bij ons ga je actief aan de slag met de online marketing & communicatie. Je bent proactief, creatief en kan commercieel denken. Jij bent een echte verbinder en je vind het leuk om content te creëren die resoneert bij studenten. Je krijgt veel verantwoordelijkheden voor zowel de online marketing, als ook offline PR. Lijkt dit jou wel wat? Let us know!

Wat ga je doen: Als online marketeer en PR stagiair, werk je in een leuk en professioneel team. We maken op dit moment een interessante transitie door van start-up naar scale-up, wat ruimte biedt voor jouw input!. We hebben alvast nagedacht over jouw rol, maar willen graag met jou in gesprek om te kijken welke verantwoordelijkheden aansluiten bij jouw interesses en leerdoelen.

Verantwoordelijkheden:

Opzetten van de evenementen, offline en online campagnes, rondom onze thema’s; Activeren van studenten door middel van mailcampagnes en Social Media kanalen; Schrijven van content voor verschillende kanalen, gaat op pad en bent aanwezig bij events met de camera en deelt dat weer op o.a. Instagram; Onze studenten te woord staan via mail, chat, telefoon en in persoon; Verwerk en analyseer waardevolle feedback, experimenten en data zodat we voortdurend onze diensten kunnen verbeteren;

Vereisten: Minimaal HBO niveau; Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Vlotte pen; Basiskennis van SEO; Basiskennis van WordPress; Communicatief sterk, zelfstandig, proactief en flexibel; Met een passie voor studenten; Affiniteit met online media & -marketing; Minimaal 2 dagen per week aanwezig op de VU universiteit in Amsterdam, meer mag ook in overleg.

Werkzaamheden

 • content creatie
 • social media (ad)
 • SEO strategie
 • bloggen/vloggen/podcast
 • storytelling

Gewenste profiel

 • HBO
 • Basiskennis SEO
 • Basiskennis Wordpress
 • Vlotte pen
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij

 • flexibelewerktijden
 • Begeleiding van een online specialist
 • minimaal 2 dagen in de week

Interesse?

Stuur ons een mail met je motivatie en CV naar janneke@newconnective.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren