Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Creatieveling gezocht op gebied van Social Media

Functie Marketing medewerker
Education level MBO, HBO
Location Duiven
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking We zullen jouw inzit niet ongemerkt, en dus ook niet zonder vergoeding laten. In ieder geval kun jij er leuk van gaan stappen in het weekend.

Taakomschrijving

Ben jij student en op zoek naar een gave stage plek bij een bijzonder, enerverend en dynamisch bedrijf? Dan is dit misschien wel iets voor jou?

Wij zoeken iemand die zich vooral bezig gaat houden met de marketing op social media gebied zoals FB, instagram enz.. Tevens kan je je uitleven op onze zeer uitgebreiden website/shop om onze vindbaarheid op google te verbeteren.

We bieden je een een super leuke stageplek met veel ruimte voor eigen inzichten en waar je lekker zelfstandig kunt en mag werken. Maar....waar uiteraard ook genoeg begeleiding is wanneer nodig of gewenst. En genoeg ruimte om je stageopdrachten uit te werken. Bovendien zullen we jouw inzit niet ongemerkt, en dus ook niet zonder vergoeding laten. In ieder geval kun jij er weer leuk van gaan stappen in het weekend. We gaan er vanuit dat jouw stage periode voor beide partijen een win/win situatie is.

Wie zijn wij? Wij zijn een groothandel, winkel en webshop op gebied van edelstenen en mineralen en we bedienen o.a. retailers, therapeuten en particulieren.

Er ligt een enorme uitdaging op het gebied van social media en marketing. Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Neem dan contact op met ilja Bruggeman en stuur een mailtje naar ilja@rubenrobijn.nl of kom gewoon gezellig een keertje langs�.

Tot gauw! Lieve groet, Ilja Stenograaf 1A

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is inmiddels 15 jaar actief op het gebied van het verkopen van ruwe mineralen en edelstenen. Sinds een paar jaar zijn we te vinden op het internet met onze sites voor de groothandel en ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »