Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

creative webdesigner gezocht

Functie Webdesigner
Education level HBO
Location Boskoop
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 4 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking 301<400 stagevergoeding range:301 - 400
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Voor het vernieuwen van onze webshop zouden wij in contact komen met een creative webdesigner in opleiding. De huidige webshop -www.grafiwebshop.nl - draait Inmiddels al een jaar onder mijnwebwinkel. Dit blijkt ook nadelen te kennen, vandaar dat gekozen is voor een professionele start. Daarbij hoort uiteraard een professionele vormgeving/design.

De stagiair zal in een klein informeel team komen te werken, waarbij vrijheid in creatie een belangrijk aspect is. Eigen initiatief wordt zeer op prijs gesteld, uiteraard in samenspraak met verantwoordelijken. Deze stage biedt een kans voor de stagiair om te laten zien wat er mogelijk is binnen het vakgebied.

Dus heb je zin om aan de slag te gaan? Neem contact op via mail of telefoon met onze contactpersoon. Kennis van Google Adwords / Analytics / Facebook zakelijk is een pré.

Werkzaamheden

  • Geen werkzaamheden opgegeven

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Grafi Boskoop is een grafisch bedrijf met de nadruk op vormgeving, print en drukwerk in breedste zin. Het team is informeel en bestaat uit 5 medewerkers (incl. eigenaar) Door het werken in een klei...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »