Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

CUSTOMER EXPERIENCE EXPERT / SUPPORT (32-40 UUR) – WOERDEN / UTRECHT

Functie AFSTUDEERSTAGE MET KANS OP VASTE BAAN! - CUSTOMER EXPERIENCE / IT SUPPORT
Education level HBO
Location Woerden
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Zit je in het laatste jaar van je opleiding en wil je na je afstudeerstage een afwisselende job met veel klantcontact waarbij jij je als Support Specialist kan ontwikkelen? Kom dan ons team versterken!

Afhankelijk van jouw skills, interesses en beschikbaarheid geven we deze rol samen vorm. Je wordt uitgebreid ingewerkt en zal intensief samenwerken met onze Delivery Manager.

Wat ga je doen Als Customer Experience Expert ben je de steun en toeverlaat van onze gebruikers. Je bent het eerste aanspreekpunt bij technische vragen en problemen en je doet er alles aan om deze op een prettige en professionele manier op te lossen. Jij zorgt voor een glimlach op het gezicht van de gebruiker als hij de telefoon neerlegt en zijn vraagstuk door jouw hulp is opgelost!

Wat jij doet is erg belangrijk voor ons. Door alle vragen en feedback die jij ontvangt, krijgen wij de kans onze software nog beter te maken.

Afhankelijk van jouw ervaring ben je tevens betrokken bij:

een optimaal en klantvriendelijk supportproces; onderhouden van de supportsite; ondersteuning van salesteam; meedraaien bij stand-by diensten, waarbij je niet op kantoor aanwezig hoeft te zijn. (doordeweekse dagen tot 20.00 uur)

Wat zoeken wij Wij zoeken iemand met een HBO werk- en denkniveau die een servicegerichte instelling heeft. Je haalt voldoening uit het helpen van mensen en hebt plezier in het jezelf eigen maken van onze oplossing.

Wie ben jij Jij hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Verder is het beheersen van de Engelse taal handig voor een goede samenwerking met collega’s. Werkervaring binnen accountancy, IT of finance en kennis van geautomatiseerde administratieve processen, maakt het plaatje compleet. Voor samenwerking met de collega’s van de andere afdelingen is het kennen van de Agile methodieken een pre.

Wat bieden wij - een langdurige samenwerking is het uitgangspunt, in eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; - een leuke werkplek binnen een collegiaal team en groeiend softwarebedrijf; - ons kantoor is op loopafstand van NS-treinstation Woerden. Kom je met de auto, dan kun je vrij parkeren. - jouw rol geeft voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wij stimuleren groei, jij legt de lat!

Wie zijn wij dit bedrijf is toonaangevend binnen e-facturatie in Nederland. Vanuit het kantoor in Woerden werkt het team om één van de meest belangrijke en tijdrovende bedrijfsprocessen te moderniseren: namelijk het geheel electronisch maken van het administratieproces. Voel jij je thuis binnen een innovatieve organisatie dat zich na de start-up fase nu in een scale-up fase bevindt? En waardeer jij een cultuur waar open wordt gecommuniceerd, initiatief wordt gewaardeerd en waarbij de directeur net zo hard meewerkt? Dan komen we graag met je in contact!

Interesse? Herken jij jezelf hierin? Mail je CV dan naar info@everbinding.nl of solliciteer via StagePlaza. Wil je meer weten over deze Customer Experience / Support rol, neem dan contact op met Marloes Egberts via 088-4406633.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is toonaangevend binnen e-facturatie in Nederland. Vanuit het kantoor in Woerden (loopafstand CS Woerden en vrij parkeren) werkt het team verder aan de missie: een volledig automatische...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »