Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

De wondere wereld van vracht op Schiphol ontdekken? Kom dan stage lopen in ons CARGO team!

Functie Communicatie
Education level HBO, WO
Location Luchthaven Schiphol
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 maand
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 400 - 450

Taakomschrijving

Cargo is de vrachtafdeling van Luchthaven Schiphol. Met een team van 9 professionals zetten wij ons in voor de vrachtbelangen van de Cargo Community op de luchthaven. Met de Cargo Community bedoelen we oa: luchtvaartmaatschappijen, Douane, branche organisaties, afhandelaren en logistieke dienstverleners. Samen met hen zetten wij ons in voor een snelle, efficiënte en vooral slimme afhandeling van luchtvracht.

Als luchthaven staan we in het midden van de vrachtketen. Samen met onze Community zijn we verantwoordelijk voor het vervoer van luchtvracht van en naar Nederland. Met elkaar zorgen we ervoor dat rozen uit Afrika bij de bloemenveiling in Aalsmeer aankomen en dat wat jij via Amazon op internet bestelt binnen enkele dagen bij jou thuis is. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het wordt door de lucht vervoerd; van babypoeder tot auto onderdelen en van iPhones to avocado’s. De voornaamste vracht die via Schiphol vervoerd wordt zijn bloemen (uit Afrika en Zuid Amerika) en e-commerce (‘pakketjes’) voornamelijk van en naar China en Amerika.

Tijdens je stage bij ons bevind je je in het dynamische speelveld van Schiphol. Je hebt een spin in het web functie; dit betekent dat je veel te maken hebt met zowel interne als externe partijen. Je werkt mee aan het uitwerken van diverse (online/offline) marketing campagnes waarin je specifieke projecten van kop tot staart uitvoert en ondersteunt. Je taken zijn erg divers; van het organiseren van events, tot schakelen met PR en creatieve bureaus en dagelijkse ondersteuning van de marketeers.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Schiphol verbindt Nederland met de rest van de wereld. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bezig met reizigers en hun verhalen. En om de groeiende stroom van reizigers te kunnen opvangen, bouw...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »