Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Dedicon zoekt een proactief communicatietalent!

Functie Stagiair Externe Communicatie M/V
Education level HBO
Location Grave
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 300
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Veel informatie is niet toegankelijk voor mensen die blind of slechtziend zijn, of hinder hebben van dyslexie of een andere leesbeperking.

dit bedrijf is in Nederland dé specialist in het maken van aantrekkelijke alternatieve leesvormen. Wij onderzoeken en ontwikkelen oplossingen die ervoor zorgen dat iedereen kan lezen wat hij wil in een vorm die bij hem past. dit bedrijf maakt onder meer boeken, kranten, tijdschriften, educatief materiaal en informatie in vergrote, digitale en gesproken vorm, in braille en in hybride vorm (een combinatie van beeld en spraak). dit bedrijf werkt in opdracht van de Sectorinstituut Openbare Bibliotheken, het Ministerie van OCW en alle andere bedrijven en instellingen die hun informatie in toegankelijke vorm willen aanbieden.

Tijdens je meewerkstage bij dit bedrijf zal je deel uit maken van een zeer creatief team, de afdeling externe communicatie. Als team bouwen we aan het merk en kijken we hoe we meer mensen kunnen bereiken met onze dienstverlening. Binnen ons team denk/help je mee met het helder profileren van onze dienstverlening op onder andere de website en het onderhouden van de facebook campagne. De afdeling externe communicatie bestaat uit 3 personen. Naast het bouwen aan het merk, ondersteunen we ook de vakafdelingen om specifieke projecten zoals Yoleo wereldkundig te maken. Het is een dynamische afdeling binnen een innovatief bedrijf.

We hebben een 36-urige werkweek en de duur van de stage is 21 weken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Grave, 12 km onder Nijmegen. De vergoeding bedraagt 300 euro per maand.

Werkzaamheden

  • Je kunt waardevolle praktijkervaring opdoen, leert doelgroepspecifiek communiceren en je bouwt aan een mooi merk.

Gewenste profiel

  • We zijn op zoek naar een derdejaars HBO-student met een goede schriftelijke vaardigheid, kennis van nieuwe media. Je kunt zelfstandig werken, bent gedreven en hebt een positief kritische houding.

Wat bieden wij

  • Je kunt vertrouwen op goede begeleiding.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Veel informatie is niet toegankelijk voor mensen die blind of slechtziend zijn, of hinder hebben van dyslexie of een andere leesbeperking. dit bedrijf is in Nederland dé specialist in het maken van...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »