Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Design, HTML & Online Marketing bij Belmondo Books & Apps

Functie Design, HTML, Sales & Online Marketing
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 300
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Belmondo heeft 3 werkvelden. Je kunt je specialiseren in 1 werkveld, maar ook een combinatie van enkele van de 3 is mogelijk.

  1. Stagiair(e) multi-media design We maken vele uitgaven en reclame-uitingen. Heb jij basiskennis van HTML en heb je Photoshop, InDesign en Ilustrator al onder de knie, maar wil je veel leren en je vaardigheden in de praktijk brengen? Bij ons ben je aan het goede adres.

  2. Stagiair(e) Online Marketing Als multimediale club dienen we goed de digitale ontwikkelingen bij te houden en relevante acties daarop ondernemen. SEO, Google Analytics, e-mailmarketing, social media-acties: ben jij onze man of vrouw? (Basis)kennis van HTML voor het onderhouden van de website is een pré.

  3. Stagiair Sales & Marketing Op dagelijkse basis is er veel contact met zowel zakelijke klanten als consumenten. Als stagiair Sales & marketing werk je mee aan salestrajecten, communicatie en projecten voor onze zakelijke klanten. Daarbij ondersteun je bij de communicatie en marketing richting consumenten.

Werkzaamheden

  • Zie omschrijving

Gewenste profiel

  • 4 of 5 dagen per week gedurende 4 tot 6 maanden

Wat bieden wij

  • In ruil voor je harde werk (naast je maandelijkse vergoeding!) krijg je de kans alle ins & outs van een mediabedrijf te ontdekken en heel veel te leren!
  • Vergoeding: € 300 per maand
  • Een gave werkplek in het mooie Johnny River-gebouw (incl open haard en pooltafel)
  • En uiteraard een gezellige vrijdagmiddagborrel!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Leerzame stages bij Belmondo | Boeken & Apps

Belmondo maakt boeken en apps op maat. Voor storytelling, persoonlijke ontwikkeling, events en meer. In de huisstijl van onze opdrachtgevers en met o...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »