Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Development stage bij de Digital Society School

Functie Development stagair
Education level MBO, HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 5 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 350

Taakomschrijving

Development stage bij DSS

We zijn op zoek naar programmeurs/ontwikkelaars die bekend zijn en gebruik kunnen maken van technieken zoals deep-learning algoritmen, predictive modelling, maar ook geïnteresseerd zijn om mee te ontwikkelen (front-end and back-end) voor interactieve visualisaties van datasets.

Je zal werken in een multidisciplinaire internationaal team, begeleid door experts uit de industrie en de Hogeschool van Amsterdam. Deze experts zijn een mix van ontwerpers, programmeurs, sociale / digitale mediaspecialisten, onderzoekers en copywriters. In twintig weken zal jouw team een werkend prototype ontwikkelen in samenwerking met jullie partner bedrijf.

Enkele partners zijn: Gemeente Amsterdam, the UN, Cisco, Acer, Emerce, The Johan Cruijff ArenA, climate cleanup, delaware, Exodus or Vodafone x Ziggo.

Werken voor de Johan Cruijf Arena Maak van de Johan Cruijf ArenA het meest innovatieve stadion voor 2020! Publieke ruimtes binnen de ArenA bevatten steeds meer interactieve schermen, sensoren en camera’s die constant data verzamelen. De vraag is: hoe kunnen we met deze data de fan experience beïnvloeden en verrijken?

Als ontwikkelaar zal je werken met state-of-the-art data analyse methoden en technieken zoals deep-learning algoritmen, predictive modelling. Ook kan je meewerken een de front-end en/of back-end van het ontwikkelen van dashboards / prototypes ten behoeve van interactieve visualisaties van de gebruikte datasets.

Werkweek bij de dit bedrijf Je team werkt vijf dagen per week in Studio HvA of op het kantoor van de klant. Daarnaast heb je één dag per week om aan de documentatie van je stage of afstudeerproject te werken. Het programma is in het Engels en beschikbaar voor alle studenten, pas afgestudeerden en medio-loopbanen.

Wat haal je uit je stage? Als stagiair bij de DSS zal een wereld voor je open gaan. Je maakt deel uit van een levendig interdisciplinair en internationaal team voor een semester en hebt unieke toegang tot een netwerk van experts in het veld.

Daar bovenop bieden we een maandelijks bedrag van € 350, plus workshops, masterclasses en persoonlijke coaching (ter waarde van: € 1600) om je klaar te maken voor de volgende stap in je carrière.

Als Alumni bij de dit bedrijf krijg je ook toegang tot ons werknetwerk waar freelance opdrachten als eerst worden aangeboden.

Coaching tijdens je stage Jij en je team worden minstens 8 uur per week ondersteund door een toegewijde coach. Jouw team wordt begeleid door experts uit de industrie en de Hogeschool van Amsterdam die jullie tijdens het gehele proces inhoudelijk bijstaan. Deze experts zijn een mix van ontwerpers, programmeurs, sociale/digitale mediaspecialisten, onderzoekers, copywriters en verhalenvertellers.

// Meer weten? email digitalsocietyschool@hva.nl

// Bekijk onze website: digitalsocietyschool.org/

//Meld je aan via www.bit.ly/apply-dss

Werkzaamheden

  • Concepting
  • Prototyping
  • Testing
  • Developing

Gewenste profiel

  • Je Engels is vloeiend en professioneel
  • Je bent een team player
  • Je hebt kennis van data of wil je hierin verdiepen

Wat bieden wij

  • 350 euro per maand
  • Gratis workshops, masterclasses, ondersteuning door experts en persoonlijke begeleiding door een professionele coach ter waarde van 1600 euro.
  • Zoveel koffie, chocomel of thee als je wil

//Deadline: 10 Augustus. //Meld je aan via www.bit.ly/apply-dss

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

We are a diverse group of experts,learners, thinkers and doers that shape tomorrow’s society through digital technology, using human-centered design approaches. We think big, start small and are ex...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »