Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Digital Design stage in Amsterdam

Functie Stage Digital Designer v/m
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Amsterdam, Buitenveldert. Ruim 60 vrouwen en mannen, A-merken, een playground op het kruispunt van digitaal en analoog. Dit is Quince, full service bureau met een eigenzinnige aanpak. En met kansen voor een ambitieuze stagiaire. Jij?

Het werk

Als stagiaire Digital Design bij Quince krijg je de kans toffe dingen te maken voor A-merken, word je direct betrokken bij echte opdrachten en ben je vanaf je eerste broodje aan onze lunchtafel ‘part of the team’. Je helpt met het maken van digitale content. Je helpt met het ontwikkelen van heldere grafische user interfaces, interacties en animaties. Daarbij bouw je ervaring op met het uitdragen van een merkbeleving in het digitale domein en het ontwikkelen van digitale campagnes. Je leert je ideeën helder en overtuigend te presenteren en ze te vertalen naar de nodige middelen. Net als wij bij Quince, heb jij een lekkere hands-on mentaliteit.

De functie

Als stagiaire Digital Design ben je leergierig en houd je ervan net zo lang te puzzelen tot je user experiences met exact de juiste boodschap op de juiste plaats komen. Alleen of in teamverband werken: jij bent overal flex mee. Je zit in de laatste fase van je opleiding en beheerst:

  • UX, UI
  • Visual Design
  • Motion design

Quince

Quince is meer dan een eigenzinnig full service bureau. Quince is een mentaliteit. Een hecht team met collega’s in Amsterdam en Boedapest. We bedenken en ontwikkelen concepten voor A-merken. Concepten die mensen in beweging zetten, ze écht raken. Echte mensen, echte passie, echte actie vloeit voort uit onze aanpak activation, content & technology. Een aanpak waar we ruim 20 jaar succesvol mee zijn.

Bij Quince spelen we om te winnen. Speel je mee? Stuur je beknopte portfolio naar jobs@quince.nl. We zien je graag!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Quince is meer dan een eigenzinnig full service bureau. Quince is een mentaliteit. Een hecht team met collega’s in Amsterdam en Boedapest. We bedenken en ontwikkelen concepten voor A-merken. Concep...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »