Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Digital Marketing Stage bij Saint-Gobain Weber Beamix in Eindhoven

Functie Stagiair Digital Marketing
Education level MBO, HBO
Location Eindhoven
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Stagiair Digital Marketing

Je stagetaken:

  • Je signaleert trends en marktonwikkelingen op het vlak van digital marketing en vertaalt deze door naar praktische voorstellen.
  • Je ondersteunt de digitale marketing uitingen van Weber Beamix en weet bestaande en nieuwe (visuele) content op een slimme manier te vertalen naar relevante uitingen richting onze doelgroepen. Denk hierbij aan banners, videomateriaal, leaflets, whitepapers en brochures.
  • Je bent in staat om zelf met behulp van interne en externe research berichten te formuleren voor websites en social media.
  • Daarnaast ondersteun je samen met de afdeling communicatie en marketing bij het op orde houden van onze PIM en DAM en te voorzien van relevante media (foto’s, video’s et cetera).

Jouw profiel

We zoeken een creatieve MBO of HBO stagiair (vormgeving / communicatie / journalistiek) die kennis en meeloop ervaring op wil doen op alle vlakken t.a.v. Digitale Marketing.

Wat bieden wij?

Een leerzame stageplek in een gedreven team!

Reageren

Interesse? Stuur dan een motivatiebrief vóór 1 februari 2019 naar gerbrand.vanbarneveld@weberbeamix.nl. Wil je eerst meer informatie dan kun je contact opnemen met Gerbrand van Barneveld, Chief Digital Officer, 06-51689376.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Saint-Gobain Weber Beamix ontwikkelt, produceert en verdeelt materialen en oplossingen die het welzijn en de toekomst van ons allemaal verbeteren. Deze materialen komen overal in onze omgeving en o...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »