Opdrachten voor (Frontend/Backend) Developers in Nieuwegein

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 22 - 30 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    € 300 per maand
Taakomschrijving

Wij hebben een product, wat zich met name richt op Document management (DMS) en Digitale Werkplek. Dit is volledig web gebaseerd en is gebouwd in PHP en maakt gebruik van Javascript en REST interfaces . De bedoeling van de stage opdrachten is om het product te verbeteren en aan te vullen met nieuwe technologie waardoor het op een bredere manier aangeboden kan worden. De opdracht zal bestaan uit onderzoek en programmeren/implementeren van diverse pakket uitbreidingen. Voordat producten en uitbreidingen van het pakket aan klanten worden aangeboden dienen ze getest te worden in een testomgeving.

Werkzaamheden

Realiseren van een API interface met … zodat er middels de door jouw ontwikkelde API interface vanuit onze producten met Openstreetmap kan worden gecommuniceerd.

Integratie realiseren tussen OpenProject project management (OpenSource) en OpenIMS. Hierbij moeten documenten in OpenProject direct in OpenIMS DMS moeten worden opgeslagen via bijvoorbeeld een API interface.

OpenIMS DMS API integratie met Nextcloud. Hierbij is een twee weg synchronisatie tussen de producten te worden gerealiseerd. Binnen OpenIMS is al een generieke voorziening beschikbaar om te integreren met dergelijke platformen.

Ontwikkelen en onderzoeken koppeling tussen Odoo (ERP systeem) en OpenIMS DMS, o.a gebruikers, uitwisselen van documenten tussen beide platformen, tonen documentlijst in Odoo.

Ontwikkelen AutoCAD extenties voor integratie met OpenIMS DMS (opslaan in DMS, koppelingen tussen tekeningen).

Gewenste profiel

  • HBO denkniveau

Wat bieden wij

  • Wij zijn een informele organisatie waarbij je als afstudeerder intensief wordt begeleid en je kunt je vragen ook direct kunt stellen aan andere ontwikkelaars waardoor je snel en effectief kan werken.
  • Een rijbewijs is geen vereiste.
  • Tevens nemen we regelmatig pas afgestudeerde ICT studenten aan, zodat een afstudeer opdracht wellicht een goede manier is om kennis te maken met onze organisatie.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

OpenSesame ICT

OpenSesame ICT

Onze organisatie is een snel groeiend Nederlands no-nonsense bedrijf dat software producten ontwikkelt op basis van Open Source technologie. Gebruikte technieken zijn bijvoorbeeld Linux, Apache, PHP, DHTML, XML, SOAP, Perl, MySQL en C/C++.

Ons bedrijf is gevestigd te Nieuwegein, zie www.osict.com