Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Droomstage voor een backend developer/programmeur

Functie Backend developer/programmeur
Education level HBO, WO
Location Soest
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking Bij veel ervaring is het salaris bespreekbaar

Taakomschrijving

Wij hebben een unieke stageplek voor een gedreven backend developer/programmeur. Waarom zou je van 9 tot 5 op kantoor zitten als je een uitdagende opdracht kan uitvoeren in het gemak van je eigen huis? De eis is wel dat je de opdracht aankan en binnen je stageperiode kan afronden. Kom werken bij een jong online marketing bedrijf met veel vrijheid en mogelijkheden.

De opdracht:

Tijdens je stage zal je een nieuw backend systeem ontwikkelen voor een callcenter. De hoofdfunctionaliteit zal het opslaan van data uit online offerteaanvragen betreffen middels een iframe. Een offerteaanvraag moet daarna gekoppeld kunnen worden aan meerdere bedrijven die aan het systeem moeten kunnen worden toegevoegd. Er zal uitgebreide documentatie beschikbaar zijn van het gehele systeem en alle functionaliteiten.

Is dit de stageplek waar je naar op zoek bent en heb jij hier de juiste ervaring voor? Reageer dan snel en doe je best om indruk op ons te maken.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong bedrijf dat actief is op het gebied van online marketing. Het bedrijf bestaat reeds een jaar, maar wij zijn al ruim 5 jaar actief op het gebied van online marketing en business development. Ons bedrijf richt zich vooral op resultaten, maar heeft een zeer relaxte werksfeer. Wij werken vanuit Nieuwegein (Utrecht). Gezien het geringe aantal medewerkers hebben wij nog geen bedrijfspand en zijn wij dan ook voorstander van het thuiswerken. Voor eventuele officiële ontmoeten met stagebegeleiders zullen wij gebruik maken van flexwerkplekken.

Niveau: HBO

Stageperiode: 5 maanden

Vaardigheden: - PHP - SQL - HTML - CSS

Wat zoeken wij? - PHP + SQL talent - Aantoonbare ervaring - Zelfstandig (je mag natuurlijk altijd vragen stellen) - Vindingrijk (Er is beperkte ondersteuning vanwege onze programmeer kennis)

Wat bieden wij? - 250 euro stagevergoeding per maand - Je mag vanuit huis werken (je school hoeft dit te niet te weten) - Genoeg ruimte voor eigen inbreng - Hele relaxte begeleiders - Uitgebreide kennis op het gebied van online marketing

Werkzaamheden

  • Programmeren nieuw backend systeem

Gewenste profiel

  • HBO
  • Zelfstandig
  • Ervaren
  • Kennis van programmeertalen

Wat bieden wij

  • Relaxte werksfeer
  • Goede stagevergoeding
  • Thuiswerken

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »