Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

'duurzaam' stagiair(e)

Functie student bouwkunde TU
Education level WO
Location Vlaardingen
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 4 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Onlangs is het initiatief dit bedrijf gestart. Een keten van fysieke winkels voor het verduurzamen van woningen voor de consumentenmarkt. Het duurzaam maken van gebouwen is een belangrijk maatschappelijk issue. Wij zien in ieder geval een grote opgave in het verduurzamen van ruim 7 miljoen woningen in Nederland. Die opgave willen wij graag invullen door ook jonge, enthousiaste en innovatieve mensen bij ons initiatief te betrekken. Dit is immers de generatie die straks onze planeet en samenleving verder moet brengen.

dit bedrijf is een initiatief van Qsolar Benelux en Zonwering Westland. Met dit concept bundelen wij onze krachten en spelen zo in op de toenemende vraag naar geïntegreerde duurzame oplossingen, in plaats van op zichzelf staande producten. Deze nieuwe organisatie beoogt de gezamenlijke bouwkundige en installatietechnische kennis en kunde op professionele wijze te bundelen tot één centraal orgaan dat optimaal advies en service kan verlenen aan de consument. dit bedrijf is door de Energiesprong/Platform31 uitgeroepen tot één van de winnaars van de oproep voor een Retail concept energie neutrale woning (zie link: http://energiesprong.nl/blog/binnenkort-naar-de-winkel-voor-een-e0-renovatie/).

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een oudejaars student(e) (3e , 4e of 5e-jaars) WO-niveau bouwfysica/ installaties/ geveltechniek/ duurzame oplossingen met affiniteit op gebied van ICT. Mits het past binnen het curriculum kan deze stage dienen als afronding van de bachelor of afstudeerproject binnen de TU. Verder ben je communicatief & sociaalvaardig, kritisch, breed georiënteerd, analytisch sterk en doelgericht.

Wat bieden wij?

Een stageplek waarbij je meewerkt aan de ontwikkeling van een systeem dat een pakket aan duurzame maatregelen voor de bestaande woningen kan genereren. Zie het als een match tussen vraag & aanbod tussen de bestaande woning en de nieuwe en bestaande technieken. Gedurende een periode van minimaal 4 maanden werk je nauw samen met de medeoprichters van het concept en je bent in contact met diverse leveranciers van duurzame oplossingen. Je bent medeverantwoordelijk voor dit onderdeel en opereert als een spin in het web om alle onderdelen van het systeem aan elkaar te knopen. We bieden een dynamische en informele werksfeer met ondernemende collega’s. De stageplek gaat per januari 2014 in (datum in overleg) met standplaats Maasdijk en/of Vlaardingen. Je ontvangt hiervoor een gepaste stagevergoeding.

Werkzaamheden

 • bouwfysica
 • geveltechniek
 • duurzame oplossingen gebouw

Gewenste profiel

 • ouderjaars student(e) bouwkunde TU
 • sociaal vaardig
 • communicatief
 • kritisch
 • breed georienteerd
 • analytisch sterk
 • doelgericht

Wat bieden wij

 • meewerken aan de ontwikkeling van een systeem voor duurzaam maatregelenpakket
 • nauw contact en samenwerken met oprichters startup
 • dynamische en informele werksfeer met ondernemende collega's
 • stageplek voor 4 maanden

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »