Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Duynhage Makelaardij zoekt enthousiaste HBO stagiair(e)

Functie Medewerker Makelaardij
Education level HBO
Location Den Haag
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een klein en gezellig kantoor in de regio Haaglanden (Den Haag e.o.) waar veel over de woningmakelaardij te leren en ervaren valt. Wij zijn lid van de grootste beroepsorganisatie binnen Nederland, de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Ben je op zoek naar dynamiek en zakelijkheid in combinatie met de menselijke insteek dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bieden per september 2019 een meeloopstage met een leuke plek bij ons op kantoor en een stagevergoeding van € 350,-- bruto per maand.

Wij hebben als uitgangspunt dat een stagiair meer te weten komt over zaken als klantencontact, aan- en verkoopbezichtigingen, taxaties, bouwkundige keuringen, opnemen van panden ten behoeve van de verkoop, fotografie van panden etc.

Wij zijn erg benieuwd naar wat een stagiair vindt van de kansen en/of mogelijkheden in deze grillige woningmarkt en stellen zijn/haar input dan ook erg op prijs en zouden dat zelfs als opdracht van de meeloopstage willen meegeven.

Als contactpersoon is het mijn streven je een begeleiding te bieden waarbij je meekrijgt hoe het is om in de woningmakelaardij te werken. Ik kijk uit naar ons eerste gesprek!

Voor meer informatie over de stageplaats of sollicitaties kun je contact opnemen met Saskia Spruijt-Mous via 070-3688686 of saskia@duynhage.nl

Werkzaamheden

  • Klantencontact.
  • Aan- en verkoopbezichtigingen.
  • Taxaties.
  • Bouwkundige keuringen.
  • Opnemen van panden t.b.v. de verkoop.

Gewenste profiel

  • MBO of HBO niveau
  • Opleiding Vastgoed en Makelaardij of andere commerciële opleidingen

Wat bieden wij

  • Een leuke werkplek met een vergoeding van € 350,-- bruto per maand

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een klein en gezellig kantoor in de regio Haaglanden (Den Haag e.o.) waar veel over de woningmakelaardij te leren en ervaren valt. Wij zijn lid van de grootste beroepsorganisatie bin...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »