Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Dynamische en veelzijdige stage in de evenementen branche!

Functie Marketing, sales en administratief medewerker
Opleidingsniveau MBO, HBO, WO
Locatie Etten-Leur
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende stage met veel verantwoordelijkheid? Dan is dit de stage die je zoekt!

Vanaf februari-maart 2019 zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons kan helpen met de voorbereidingen voor het zomerseizoen. dit bedrijf is een verhuurbedrijf van bedden, groepstenten en chalets voor particulieren, zakelijke evenementen en festivals. Voor verschillende festivals zoals Lowlands, Pinkpop, Tomorrowland, Zwarte Cross en anderen regelen wij de slaapaccommodaties op de campings. Het zomerseizoen is dus de drukste periode in het jaar voor ons! Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit:

  • Online en offline marketing plan ontwikkelen en uitvoeren
  • Beheren van social media
  • Online en offline sales (benaderen van nieuwe/bestaande klanten)
  • Het inplannen van afspraken met klanten
  • Bijhouden van de planning voor je collega's
  • Begeleiden van begin tot eind bij een aanvraag van de klant
  • Genoeg ruimte voor eigen inbreng m.b.t. werkzaamheden en verbeteringen

dit bedrijf biedt een afwisselende en leerzame stage in een jong en snelgroeiend bedrijf. Tijdens je stage ben je verantwoordelijk voor de gehele salesfunnel voor zowel particuliere en zakelijke klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en ondersteunt hen gedurende het gehele proces. Tevens komen er ook marketingwerkzaamheden, eventuele begeleiding op locatie en lichte administratieve werkzaamheden kijken bij deze stage. Het betreft dus een zeer breed pakket, waarbij je volledige begeleiding krijgt om nieuwe talenten zo ver mogelijk te ontwikkelen. Je werkt samen met jonge collega's, variƫrend van 18 - 30 jaar.

Het is mogelijk om een afstudeeropdracht toe te passen, mits het een toegevoegde waarde heeft voor het bedrijf. Hier kan in samenspraak een concept voor ontwikkeld worden.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren