Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Een educatieve puzzelaar

Functie Assistent Logistieke processen
Education level HBO
Location Amsterdam-Zuidoost
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking 500 Euro bruto/mnd

Taakomschrijving

Het doorgronden van de werkprocessen binnen onze web applicatie en deze vastleggen in een gebruikershandleiding.

Werkzaamheden

  • TecLine is leverancier van technisch personeel aan industriĆ«le ondernemingen in Europa. Voor het aantrekken van gekwalificeerde kandidaten wordt gebruik gemaakt van rekruiters in diverse EU landen.
  • Om het communiceren van vraag en aanbod soepel te laten verlopen wordt gebruik gemaakt van een taalonafhankelijke web applicatie.
  • Voor het correct werken met deze applicatie zouden wij willen beschikken over een gebruikers handleiding. Omdat ons hiervoor de tijd ontbreekt willen wij deze taak graag overlaten aan een stagiair.

Gewenste profiel

  • Een enthousiaste stagiair die zich voelt aangetrokken tot de voorliggende taak en die de processen binnen een proces web applicatie kan ontrafelen en vertalen in een gebruikers handleiding.
  • Keywords voor het goed uitoefenen van deze werkzaamheden zijn:
  • analytisch vermogen, nauwkeurigheid, nieuwsgierigheid naar het hoe en waarom, het kunnen vastleggen van processen en het kunnen overdragen van kennis.

Wat bieden wij

  • Een leuke taak voor iemand die het een uitdaging vindt om de functionaliteit van de werkprocessen binnen onze web applicatie te doorgronden en duidelijk vast te leggen voor gebruikers binnen de EU.
  • Er wordt gewerkt binnen een relatief klein team op ons kantoor in Amsterdam zuidoost. De stagiair zal nauw samenwerken met 2 kennisdragers binnen het bedrijf.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

TecLine is leverancier van technisch geschoold personeel aan industriƫle ondernemingen in Europa. Wij leveren ervaren vakmensen die zijn opgeleid in de sectoren elektrotechniek, metaal, bouw of ins...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »