Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Een uitdagende HBO stage bij Randstad in Den Haag of Rotterdam

Functie Sales en Recruitment Consultant Randstad in Den Haag of Rotterdam
Opleidingsniveau HBO
Locatie Rijswijk (ZH)
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 350

Taakomschrijving

Wil jij werkervaring opdoen bij de nummer 1 in HR-dienstverlening? Én ben jij op zoek naar een stage met veel verantwoordelijkheid? Dit is je kans!
Voor het schooljaar 2020-2021 zijn wij op zoek naar stagiaires die niet bang zijn om mee te draaien in een jong team en waar jouw kritisch denkvermogen goed van pas komt.

In het kort:

Bij dit bedrijf ga je aan de slag op het gebied van recruitment en commercie. Je start de dag met een kop koffie en het openen van je laptop. Vanaf dan ben je de hele dag druk bezig met vinden van de beste kandidaat voor de klant. Je wordt betrokken in het hele proces, van het binnenkomen van een vacature tot het schrijven van een goed vacaturetekst. Je gaat aan de slag bij dit bedrijf, wat inhoudt dat je zult werven en selecteren voor zorgorganisaties in de regio west. Daarnaast zal je ook verantwoordelijk zijn voor de administratieve verwerking en contact hebben met de klant.

Binnen deze stage kun je echt de theorie in de praktijk gaan brengen. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd, geef vooral aan waar jij meer over wilt leren of weten. Binnen het team kun je veel leren bij onze jobcoach, planners of de intercedent over klantcontact, beloning, ziekteverzuim, ontwikkelingsmogelijkheden en nog veel meer.

Wat kun je na je stage: Na je stage ben je helemaal ondergedompeld in het vak van recruitment en commercie. Jij weet de geschikte kandidaat te selecteren tussen alle sollicitanten die je binnen krijgt. Doordat je met een ervaren team werkt weet je slim gebruik te maken van alle tips en tricks die je om je heen hoort. Daarnaast weet je hoe je omgaat met verschillende jobboards en social media om de juiste kandidaat te vinden. Last but not least ben je ster in het interviewen van mensen en kun je door het stellen van de juiste vragen iemand echt beter leren kennen.

Werkzaamheden

 • Het delivery team neemt jou mee in de wereld van verschillende opdrachtgevers (bestandsbeheer, relatiemanagement en een stukje sales) [verwijder] [∧] [∨]
 • Zorg Recruitment leert jou de fijne kneepjes van het intake-vak (werving, selectie en het uitzetten van wervingscampagnes)
 • Daarnaast zijn er vele projecten waar je verantwoordelijk voor kan worden
 • Mocht je twijfelen of wij kunnen voldoen aan jouw stage-eisen? Neem vooral even contact op, mogelijk dat wij hier binnen Randstad een oplossing voor kunnen bieden.

Gewenste profiel

 • Heb jij een ondernemersmentaliteit én de drive om door te zetten?
 • Heb jij mensenkennis en wil je dit vertalen naar jouw flexwerkers?
 • Werk jij secuur en kunnen collega's altijd bij je terecht voor vragen?

Wat bieden wij

 • Start in overleg begin 2021.
 • Goede begeleiding en aan de slag in een jong en enthousiast team.
 • Marktconforme stagevergoeding (€ 350,- bruto per maand)
 • Leerzame werkervaring bij de nummer 1 in de HR-dienstverlening.

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie nodig hebben, bel of mail dan even naar:

Duco Nijpels email telefoon

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren