Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Enthousiaste stagiairs gezocht! Kies je opdracht in de provincie Utrecht of Noord-Holland (meerdere

Functie Diverse stages
Education level HBO
Location Amersfoort
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg

Taakomschrijving

Ben jij iemand met een echte aanpakkers- mentaliteit? Wil jij niet je stage uitzitten maar echt een leuk project aanpakken? Dan ben jij de ideale stagiair die wij zoeken!

Wie zijn wij:

Amborio is een nieuw bedrijf dat participeert in jonge, startende ondernemingen. Amborio helpt starters door de eerste, vaak moeilijke fase en doet dat met huisvesting, een Business Life Coach en een relatienetwerk.

Wat ga jij doen:

Wij kunnen de ondersteuning bieden die jij nodig hebt. Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen groei. Tijdens je stageperiode krijg je een leuk project waar je zelf de verantwoordelijkheid en middelen voor krijgt. Daarbij vinden wij het belangrijk dat je doet wat je leuk vind!

Stagefuncties bij ons beschikbaar:

  • Marketing (Online en/of offline)
  • Communicatie (Online en/of offline)
  • Bedrijfsvoering
  • Grafisch vormgever
  • IT en/of programmeur

Wij gaan samen met jou kijken naar welke opdracht het beste bij jou past. Heb je zelf een leuke opdracht in gedachte? Stel deze dan aan ons voor. Wij staan altijd open voor leuke idee├źn.

Binnen Amborio zijn al een aantal succesvolle stages uitgevoerd, waaronder:

Stagiair:

MER (Management Economie en Recht) Derdejaars stage - 10 weken Het opstellen van een businessplan voor het verkrijgen van een investeringskrediet bij een kredietverstrekker

Stagiair:

Communicatie Afstudeerstage - 26 weken Het vertalen van een bestaand concept naar franchiseconcept. Samen met het management en een extern adviesbureau kijken naar de invulling van het franchiseconcept en actief meehelpen met het uitrollen ervan.

Stagiair:

MER (Management Economie en Recht) Derdejaars stage - 10 weken Het managen van de kwaliteit van het ontwerp de content die op de vernieuwde website wordt gezet. Daarvoor het actief contact onderhouden met de verschillende websitebouwers die voor dit project waren gecontracteerd.

Stagiair:

Online marketing Tweedejaars stage - 10 weken Het opzetten, beheren en analyseren van alle Google AdWords campagnes die binnen het bedrijf zijn uitgezet.

Stagiair:

Communicatie en multimedia design Eerstejaars stage - 3 maanden Het bedenken en ontwerpen van een website voor een nieuw product. Daarvoor mede het bedenken en ontwerpen van een productlogo met kleurencombinatie en het opstellen van een customer journey model. Kort samengevat, het opstellen van een huisstijl voor het product.

Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste mensen die een uitdaging graag aangaan. Herken jij jezelf in dit plaatje? Solliciteer dan nu!

Werkzaamheden

  • Zie omschrijving, diverse functies beschikbaar, werkzaamheden in overleg

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Amborio Opportune is een Business Seed Accelerator. Wij helpen ondernemers van een bedrijf een commercieel succes te maken op basis van participatie. Niet elk goed idee is een commercieel succes. W...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »