Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Export plan voor Frankrijk schrijven

Functie Internationaal Marketeer
Education level HBO
Location Boven-Leeuwen
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Traffic Control is een dynamische en snel groeiende onderneming op het gebied van bedrijfs- en publieksevenementen, variërend van Anti-slipcursussen en Off-roadrijden tot het rijden in een Ferrari. Vanuit het hoofdkantoor in Huizen worden deze verschillende activiteiten georganiseerd.

Op onze locaties in Moordrecht en Nuenen en diverse andere locaties in Nederland en België werkt een enthousiast team aan de uitvoering van onze evenementen. Het unieke concept en het enthousiasme van onze medewerkers zorgen voor een uitdagende en plezierige werksfeer, waarin de vrijheid wordt geboden om jezelf te ontwikkelen.

Traffic Control werkt al vele jaren met stagiaires en biedt hiervoor verschillende stageplaatsen aan op de afdelingen Verkoop, Klantenservice en Marketing, met diverse opdrachten voor zowel afstudeer- als meewerkstages. Traffic Control heeft voor stagiaires interessante en uitdagende opdrachten die met veel vrijheid en onder goede begeleiding kunnen worden uitgevoerd.

Traffic Control heeft in 2007 een internationale stap gezet op de Belgische markt om ook daar onze uiteenlopende evenementen op diverse locaties te organiseren. Zo'n zelfde stap willen wij ook zetten op de Franse markt. Hiervoor zoeken wij een stagiair(e) die een onderzoek gaat uitvoeren naar de mogelijkheden voor uitbreiding van onze activiteiten naar Duitsland.

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende functie binnen een snel groeiend, jong en dynamisch bedrijf? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Werkzaamheden

  • Deze opdracht zal worden uitgevoerd in combinatie met voorkomende werkzaamheden binnen onze bedrijfsvoering.
  • Uitvoeren van een onderzoek naar de mogelijkheden voor uitbreiding van onze activiteiten naar Duitsland.
  • Doel van het onderzoek is het adviseren hoe Traffic Control de Franse markt het beste kan bewerken en ook daar haar activiteiten en evenementen kan gaan aanbieden.

Gewenste profiel

  • Het bezit van een rijbewijs is een pre.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn een gerenommeerde organisatie die zich bezighoudt met de verkoop van allerlei gemotoriseerde activiteiten. Deze activiteiten variëren van slipcursussen tot het rijden in een Ferrari of een...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »