Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Facility Management stagiaire

Functie Facility stagiaire
Opleidingsniveau HBO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking Ohpen faciliteert gym trainingen en yoga lessen elke week waar je mee mag doen!

Taakomschrijving

Tijdens de stage werk je mee met (en ben je onderdeel van) het team. Hiernaast ligt er ook een interessant onderzoek voor je klaar: het verduurzamen van ons hoofdkantoor in Amsterdam en eventueel in Barcelona. Ter aanvulling van het Facilities & Office team zijn we vanaf september 2020 op zoek naar een meewerk stagiair topper die de Hbo-opleiding Facility Management volgt. Tijdens de stage werk je mee met (en ben je onderdeel van) het team. Hiernaast ligt er ook een interessant onderzoek voor je klaar: het verduurzamen van ons hoofdkantoor in Amsterdam en eventueel in Barcelona. Hoe kunnen wij dit aanpakken? Heb jij nieuwe innovatieve ideeën die wij kunnen toepassen? Het onderzoek kun je helemaal naar je eigen hand zetten, super uitdagend toch?! Hiernaast is er ook ruimte om te werken aan andere mogelijke leerdoelen. Naast dat je tijd hebt om aan je onderzoek te werken, kan je ook de nodige werkervaring opdoen zoals mee meelopen met de receptie, voorbereiding op meetings en evenementen, helpen met projecten zoals (interne) verhuizing, FMIS efficienter inrichten, gebouwbeheer, dit maakt je stage afwisselend en leerzaam!

Gewenste profiel

  • • Je hebt een flexibele, enthousiaste hands-on mentaliteit.
  • • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • • Je bent nieuwsgierig, accuraat en je neemt verantwoordelijkheid.
  • • Je beschikt over goede pro-actieve communicatieve vaardigheden en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij

  • Een leuke, interessante leer- en werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Je krijgt veel begeleiding én verantwoordelijkheid zodat je je kunt ontwikkelen in een dynamische omgeving.

Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met de Facilities & Office manager Claire de Rouville: cderouville@dit bedrijf.com.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren