Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Finance & Control Stage bij Elbuco in Zaltbommel

Functie Controlling Intern
Education level HBO
Location Zaltbommel
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben je gek op de nieuwste elektronische apparatuur, vind je het leuk om alles te leren over financiële vraagstukken en wil je ontdekken hoe het er aan toe gaat op een financiële afdeling? Dan bezit jij het Elbuco DNA dat nodig is voor een: Controlling Intern.

Voor ons Finance & Control team zijn wij op zoek naar een energieke stagiair die deze afdeling wil versterken voor ongeveer 6 maanden. Jouw taken bestaan uit het uitvoeren van dagelijks voorkomende werkzaamheden van de afdeling Finance & Control. Dagelijkse werkzaamheden zijn onder andere, het opstellen van financiële rapportages en het analyseren van deze rapportages. Naast het ondersteunen van de afdeling Finance & Control is er ook ruimte om aan een eigen schoolopdracht te werken. Kortom, een uitdagende stage met veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatieven. De daadwerkelijke gedetailleerde inhoud van de stage opdracht komt veelal in samenspraak met de stagiair en de bedrijfsbegeleider tot stand.

DIT ZIJN WIJ

dit bedrijf is de organisatie achter de succesvolle merken zoals: Skala.nl, SmartStudentDeals.nl e.a. Al meer dan 40 jaar zijn wij dé partner voor het leasen van huishoudelijke en elektronische apparatuur voor zowel de consument als het bedrijfsleven. Kwaliteit is een belangrijk speerpunt van onze organisatie, dit bieden wij mede door onze servicegerichtheid en hoogwaardige technische kennis. Hierdoor zijn wij in staat onze klanten te ontzorgen tijdens de bestelling, plaatsing en het onderhoud. Elbuco biedt dan ook volledige service gedurende de leaseperiode zonder onvoorziene kosten voor de klant. Zo heeft de klant altijd een werkend apparaat in huis van A-kwaliteit.

DIT BEN JIJ

Ben jij het studerende talent die gevoel heeft voor cijfers en deze wil leren interpreteren? Je hebt een actieve houding en bent hongerig naar kennis en praktijkervaring. Kortom, een analytische houding, initiatief en een nieuwsgierige instelling zijn je op het lijf geschreven. Daarnaast beschik je over:

  • HBO studierichting Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Bestuurskunde, MER of aanverwant;
  • Accuratesse en nauwkeurigheid;
  • Analytisch vermogen;
  • Proactieve en initiatiefrijke houding;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als in geschrift;
  • Gedegen kennis van het MS Office pakket.

DIT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN

Naast een stageplaats in een uitdagende omgeving in een team van enthousiaste collega’s, bieden wij een aantrekkelijke stage vergoeding van € 312,00 bruto per maand op basis van een fulltime inzet. Ben jij die Finance & Control Intern die veel wil leren in een groeiende organisatie? Stuur dan jouw motivatiebrief met Curriculum Vitae naar vacatures@elbuco.nl of per post naar dit bedrijf, T.a.v. Marieke Dekker, Postbus 222, 5300 AE te Zaltbommel. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Marieke Dekker van de afdeling Human Resources, op telefoonnummer 088-7129032. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Al meer dan 40 jaar zijn wij dé partner voor het leasen van consumentengoederen voor zowel de consument als het bedrijfsleven. Elbuco biedt een high service leaseconcept aan waarbij de consument ni...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »