Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Financiële en Juridische HBO stage bij Blue Umbrella in Amsterdam

Functie Stagiair(e) bestuurskunde, bedrijfskunde, bedrijfseconomie of rechten
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 300

Taakomschrijving

Doel van de organisatie

Doel van de organisatie is het online ondersteunen van Engelstalige internationals bij hun Nederlandse belastingzaken. We bieden ondersteuning aan particulieren bij de aangifte inkomstenbelasting, aanvraag toeslagen en het fiscaal complaint blijven. Voor ondernemers (rechtspersonen en eenmanszaken) bieden wij ondersteuning bij de aangifte VPB, BTW/ICP, loonheffingen en aanvragen 30 procent regeling en financieel administratieve taken. Daarnaast adviseren wij kleine onderneming op het gebied van belasting- en ondernemingsrecht.

Taken en werkzaamheden van de student

Per aangifteperiode opstellen van de aangifte BTW/ICP, controleren van de stukken en indienen van de aangiften. Per jaar voorbereiden, controleren en indienen van aangifte VPB/inkomstenbelasting. Opstellen van de jaarrekening (winst-en verliesrekening en balans). Namens cliënten corresponderen en overleg voeren met de belastingdienst. In voorkomende gevallen namens cliënten een bezwaarprocedure starten. Informeren en adviseren van cliënten over zaken met betrekking tot Nederlands ondernemingsrecht- en belastingrecht. Opstellen van adviesverslagen, interne memo’s en notities in het cliëntendossier. Bijhouden van en opzoeken in jurisprudentie en relevante wet- en regelgeving ter ondersteuning van cliënten. Telefonisch en email contact onderhouden met cliënten. dit bedrijf biedt haar cliënten tal van online faciliteiten rapportages aan ter ondersteuning van hun bedrijfsactiviteiten. Kern van de dienstverlening is online, waarbij gebruik gemaakt wordt van moderne applicaties die veelal intern worden ontwikkeld. dit bedrijf stelt hoge eisen aan het niveau van haar dienstverlening. De voertaal met cliënten, zowel mondeling als schriftelijk, is Engels. Je komt te werken in een jong team met gedreven fiscalisten en juristen die nauw samenwerken.

Functie-eisen

Enige kennis van of affiniteit met ondernemings- of belastingrecht. Goede communicatieve vaardigheden en een klantvriendelijke en een zelfstandig werkhouding. Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren