Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Fonds Psychische Gezondheid heeft een vacature voor een Stagiair Marketing en Communicatie

Functie Stagiair Marketing en Communicatie
Education level HBO
Location Amersfoort
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Passend
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

Dit bedrijf is op zoek naar een Stagiaire Marketing en Communicatie. De stagiaire krijgt als opdracht mee te werken aan het ontwikkelen en uitzetten van een innovatief jongerenplatform.

dit bedrijf is één van de Goede Doelen in Nederland. Het Fonds zet zich in voor verbetering van de psychische gezondheid van mensen in Nederland. De kerntaken van het Fonds zijn het financieren van onderzoek en projecten in de GGZ en het geven van voorlichting over psychische problemen. Het Fonds is financieel afhankelijk van donateurs, giften en de loterijen. Het Fonds werkt nauw samen met stichting Korrelatie. Korrelatie biedt via de telefoon, e-mail en chat hulp bij psychosociale problemen. Op het bureau van het Fonds en Korrelatie in Amersfoort werken 23 mensen.

Werkzaamheden

  • Uitvoeren campagne rondom de lancering en evenementen van het platform. Verzamelen en actueel houden van content en vullen van website en sociale media. Uitvoeren van tussenevaluatie.

Gewenste profiel

  • Gevoel voor marketing en doelgroepenbenadering. Innovatief, zelfstandig en proactief. Zeer goed in de Nederlandse taal. Affiniteit met jongeren en het onderwerp psychische (on)gezondheid.

Wat bieden wij

  • Een afwisselende en uitdagende stage voor 36 uur per week. Start in september. Een passende stagevergoeding.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is één van de Goede Doelen in Nederland. Het Fonds zet zich in voor verbetering van de psychische gezondheid van mensen in Nederland. De kerntaken van het Fonds zijn het financieren van...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »