Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Front-end Development voor Funderingskaart.nl

Functie Front-end Developer
Education level MBO, HBO, WO
Location Schiedam
Dagen per week 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 9 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Een stagevergoeding vanaf 500 euro (HBO) en 650 euro (WO) met mogelijkheid op meer tijdens stage.

Taakomschrijving

Over de stageplek: Op zoek naar een niet traditioneel IT-project, stage- of afstudeerplek? Het is misschien niet de veilige weg maar je komt wel in aanraking met nieuwe technieken en bijzondere uitdagingen. Je maakt als stagiair deel uit van ons team waarbinnen lijnen kort zijn, we informeel met elkaar omgaan en er bij uitzondering geen ruimte is voor innovatie, eigen onderzoek en inhoudelijke discussie.

Professionele begeleiding binnen het team bewaakt jouw creativiteit en draagt zorg voor jouw kwaliteit. Flexibiliteit geven wij graag maar gaat niet gepaard zonder verantwoordelijkheid.

Opdracht: De funderingskaart.nl is een nieuwe ontwikkeling van en voor de publieke sector om funderingsschade inzichtelijk te maken. De back-end is reeds in-house professioneel ontworpen en geïmplementeerd. Een design voor de front-end is gemaakt (wireframe) maar dient te worden aangepast op basis input van verschillende stakeholders. Het inventariseren van deze wensen en op basis van eigen creativiteit en expertise vertalen naar een ontwerp is onderdeel van deze opdracht. Een gevoel voor design voor User Interface (UI) en User Experience (UX) is dus wenselijk.

Wanneer het ontwerp gereed is moet het worden geïmplementeerd. Als front-end afstudeerder of stagiair draai je als volwaardig en onmisbaar lid mee in het projectteam van de funderingskaart.nl en er is voldoende begeleiding beschikbaar.

We werken met HTML5, Vue.js, AngularJS, en GIT. Je hoeft ze nog niet allemaal vloeiend te kunnen coden, maar het is wel lekker als een aantal van deze termen je niet vreemd zijn. In nader overleg met jou bepalen we de precieze inhoud op basis van je specifieke kennis en ervaring en natuurlijk je wensen.

Werkzaamheden

 • Vue.js
 • GIT
 • Ontwerp User Interface (UI) en User Experience (UX)
 • Implementeer je ontwerp voor de funderingskaart.nl

Gewenste profiel

 • Je volgt een relevante technische studie op universitair/HBO niveau, zoals; Software Engineering, Business & Datamanagement, of een studierichting die vergelijkbaar is.
 • Je bent analytisch en leergierig.
 • Bereidwilligheid en enthousiasme om skills te leren als deze nieuw zijn voor je.
 • Verder ben je zelfstandig, gemotiveerd en resultaatgericht maar niet te beroerd om verantwoording af te leggen of om hulp te vragen
 • Nederlands of Engsels sprekend

Wat bieden wij

 • Laptop, eigen werkplek en vers gemalen koffie
 • Mogelijkheid op vastcontract of tijdelijk werkverband mogelijk

Mocht je vragen hebben of nadere informatie over stage mogelijkheden bij ZanHos IT Consultancy & Services willen, neem gerust contact op.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

De afgelopen jaren is er een enorme vraag ontstaan naar IT consultancy, services en dienstverlening. dit bedrijf heeft 12 jaar ervaring en kan gezien worden als specialistisch en een expert in het ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »