Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Operationele marketing stage dit bedrijf!

Functie Operationele marketeer
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking op basis van 40 uur

Taakomschrijving

Wij zoeken een operationele marketing stagiaire! dit bedrijf is dé online dierenapotheek van Nederland. Met een team van jonge mensen zetten we ons dagelijks volop in om honderden klanten en hun huisdieren, te voorzien van bestellingen! Momenteel groeien wij enorm. Ook gaan we in 2020 nog online in heel Duitsland! Al deze nieuwe dingen zorgen ervoor dat er op veel gebieden nieuwe uitdagingen zullen zijn. Wij willen graag dat stapje extra zetten voor onze klanten in Nederland, België en Duitsland. Hier ligt een taak voor jou. Neem gerust een kijkje op Instagram (dit bedrijf) en op onze Facebook pagina.

Tijdens deze stage leer je alles over hoe een webshop opereert. Je zal onze klanten tevreden houden via de klantenservice en het marketing team assisteren in de social media uitingen!

Heb je al je mailtjes weggewerkt en ook de telefoon is stil. Dan zijn er altijd andere leuke dingen die wij samen kunnen oppakken. Denk hierbij aan het bedenken van leuke acties op social media, samenwerkingen met verschillende merken en uitbreiding in Duitsland.

Ook staat er iedere dag een lekker lunch voor je klaar op kantoor.

Ben jij iemand die graag dingen oplost voor een ander en ben je goed in de communicatie per telefoon en mail? Heb je een hands on mentaliteit en wil je veel nieuwe dingen leren? Ben je minimaal 4 dagen in de week beschikbaar? Solliciteer dan snel en wordt onderdeel van een jong ambitieus team!

Werkzaamheden

  • Voorraad beheren magazijn
  • Klantenservice Nederland en Belgie
  • Picken van orders
  • Werktijden collega's bijhouden
  • social media

We zijn een jong, creatief en hecht team waarin nieuwsgierigheid, verantwoordelijkheid en groei voorop staan. We zijn op zoek naar een enthousiaste front office stagiair die ons team komt ondersteunen en die alle ins en outs van een webshop wilt leren kennen! 

Geen dag is hetzelfde bij ons! Kom jij ons team versterken?

Hierbij een stukje van een van de huidige stagiaires:

Floor, Hva - Creative Business:

Stage lopen bij dit bedrijf is super leerzaam en leuk! Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid en inspraak in wat je leuk vindt en wilt leren. Ook is er een fijne en open werksfeer. Elke dag is anders, je krijgt veel verschillende taken. Hierdoor wordt het nooit saai!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren