Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Front Office Stage in Rotterdam

Functie Front Office
Opleidingsniveau Maakt niet uit
Locatie Rotterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Front Office Stagiair (M/V)

Heb jij altijd al stage willen lopen in een drijvend boetiek hotel midden in het centrum van Rotterdam? Dan is dit je kans! Het dit bedrijf is namelijk opzoek naar vrolijke, gemotiveerde en gastvrije Front Office Stagiaires!

Het dit bedrijf Het dit bedrijf is een drijvend boetiek hotel in het centrum van Rotterdam, op steenworp afstand van onder meer Station Blaak, de Markthal, het WTC, de Koopgoot, de Kunsthal en de Witte de Withstraat.

Het hotel heeft 48 kamers en onderscheidt zich door haar aparte bouwstijl, haar speciale kunstkamers (ontworpen door nationale en internationale kunstenaars) en haar gastvrije team.

Naast hotelkamers biedt het dit bedrijf nog vele extra’s zoals een eigen restaurant genaamd “de Kantine van Janssen” met twee terrassen op het water, fiets- en bootverhuur en vergaderruimtes. Bovendien wordt er iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd met live cooking.

Sinds november 2016 wordt het dit bedrijf gerund door General Manager Jan Willem Janssen, die op zijn 22ste de eigenaar werd van ons prachtige hotel. Hij is voor velen dan ook hét voorbeeld dat je op jonge leeftijd al veel kunt bereiken. Spreekt dit jou ook aan? Lees dan snel verder!

Functie Als Front Office Stagiaire ben je niet alleen het visitekaartje van het hotel en het eerste aanspreekpunt van de gast, je gaat ook direct aan de slag met de backoffice taken.

Tijdens je stage zal je deel gaan uitmaken van een jong en hecht team. Je wordt als receptionist(e) ingedeeld in ochtend-, dag- en avonddiensten. Tijdens je dienst krijg je de gehele tijd begeleiding van een fulltime receptionist(e). Daarnaast krijg je een stagebegeleider toegewezen aan wie je verantwoording dient af te leggen.

Tijdens de receptiedienst kom je de volgende taken en verantwoordelijkheden tegen: - Het in- en uitchecken van onze gasten. - Het voeren van telefonische conversaties. - Het aannemen, verwerken en bevestigen van reserveringen. - Administratieve handelingen - Het geven van toeristische informatie aan onze gasten.

Daarnaast horen wij graag van jou of er naast de algemene taken en verantwoordelijkheden nog specifieke aspecten zijn die jij graag zou willen leren. Denk hierbij aan het ondersteunen van de sales en marketingafdeling of het opdoen van ervaring in ons eigen restaurant. Wij willen samen met jou het beste uit je tijd bij het dit bedrijf halen en wij zullen er alles aan doen om je helemaal klaar te stomen voor de volgende stap in jouw opleiding/carrière.

Wat wij van jou verwachten:

Je bent: - Representatief - Flexibel - Vrolijk - Leergiering - Collegiaal - Beschikbaar op zowel werk- als weekenddagen - Beschikbaar voor ochtend- en avonddiensten (07:00 – 15:00 uur / 15:00 – 23:00 uur) - Beschikbaar voor minimaal 4 maanden

Daarnaast: - Volg je de middelbare Hotelschool of een vergelijkbare opleiding. - Beheers je (minimaal) de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. - Is het spreken van een extra taal zoals Duits, Frans en/of Spaans een pré. - Is het begrijpen van het PMS systeem Mews een pré.

Arbeidsvoorwaarden Wat het dit bedrijf een stagiair kan bieden: - Een afwisselende en leerzame stage op een unieke locatie: een drijvend hotel in hartje Rotterdam! - Een prettige en collegiale werkomgeving - Een stageplek waar eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd - Een stagevergoeding

Solliciteren Ben je na het lezen van bovenstaande informatie enthousiast geworden? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar Jennifer Rongen via stage@h2otel.nl. Vergeet niet te vermelden vanaf wanneer je beschikbaar bent.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren