Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Game Art & Animatie

Functie Developer
Opleidingsniveau VMBO, MBO, HBO
Locatie Eindhoven
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage , Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Supply Chain Battle Een interactieve online case waarmee studenten van het HBO-en WO spelenderwijs kennis kunnen maken met de Supply Chain binnen een fictieve organisatie. De scbattle is een wedstrijd waarin deelnemende studenten in teamverband het tegen elkaar opnemen.

Aanleiding Het wordt steeds moeilijker om in de huidige markt aan goede beschikbare junior kandidaten te komen en voor het vervullen van de junior vacatures is dit wel een must. Met de online tool komen wij dus vroegtijdig met de studenten in aanraking en leren wij ze tevens spelenderwijs kennis te maken met de Supply Chain binnen een organisatie. Op deze manier is het mogelijk de student te enthousiasmeren voor een baan binnen de Supply Chain en door het gebruik van de online tool is het mogelijk gegevens van de student te verzamelen om later nog eens in contact te leggen wanneer hun studie bijna is afgerond.

Doel Voor Maart 2020 een tijdloze geanimeerde online tool ontwikkelen die gebruiksvriendelijk is voor studenten vanaf 18 jaar en in de vorm van een wedstrijd element de kennis van de student kan toetsen/vergroten op HBO- en WO niveau doormiddel van meerkeuze- en open vragen met drie verschillende moeilijkheidsgraden.

Werkzaamheden

  • Programmeren
  • Vormgeven
  • Animeren
  • Web designing

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren