Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Gave (meewerk)stage bij marketingbureau in Utrecht. Join us!

Functie Marketing communicatie
Opleidingsniveau HBO
Locatie Utrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300 - 325

Taakomschrijving

Ben jij ambitieus, leergierig, proactief, nieuwsgierig en bovendien op zoek naar een uitdagende stageplek op het gebied van merk-activatie? Lees dan snel verder, want wie weet ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!

Per augustus/september 2020 komt er bij het leukste activatiebureau van Utrecht een plek vrij voor een ondernemende stagiair. Als stagiair bieden wij jou de mogelijkheid het (online) marketing vak te ervaren binnen een zeer gedreven, professioneel en bovenal leuk bureau! Wij werken voor te gekke merken als Duracell, Lindahls KVARG, Bonduelle en Stegeman.

Tijdens deze stage zal je o.a. de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Ondersteuning binnen de projecten o.a. op het gebied van social media (Facebook, Instagram & blogs), events en (online) marketing activiteiten
  • Contact met leveranciers en partners
  • Desk & field research (BENK Supermarkt Safari!)
  • Winacties begeleiden
  • Statistieken van lopende campagnes monitoren
  • Dagelijkse algemene bedrijfswerkzaamheden

Volg jij een relevante HBO-studie, bijvoorbeeld: Media & Entertainment, Commerciële Economie, Communicatie of (online) Marketing en ben jij minimaal 5 maanden beschikbaar? Stuur dan je motivatie en cv naar info@burobenk.nl t.a.v. Tessa Cornelisz!

Doelgroepen in beweging krijgen. Dat doen we bij BENK. Maar we zijn geen standaard activatiebureau. Wij geloven namelijk in de kracht van samenwerken. En dat hebben wij 15 jaar geleden Joint Marketing genoemd. Wij ontwikkelen vanuit inzichten een relevante en onderscheidende strategie en conceptgedachte. Die vertalen we daarna door naar een creatief en impactvol activatieplan. Inderdaad, de juiste content in het juiste medium op het juiste moment voor de juiste doelgroep. Lees meer over BENK op www.burobenk.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren