Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Gek op Zoet Marketing & Sales

Functie Marketing & Sales
Education level MBO
Location Schiedam
Dagen per week 1, 2, 3 of 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Wij bieden een stagevergoeding op basis van een onkostenvergoeding.
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Het verhaal achter Gek op Zoet

Vroeger in een jasje van nu. Herken je dit? Zo is de Fiat 500 weer terug van weggeweest. Horen we nog steeds hits uit de jaren 80 en herkennen we soms geuren die we associëren met vroeger. Gek op Zoet is als naam gekozen omdat iedereen wel ergens gek op is. Gek op Zoet maakt graag mensen blij met mooie en smaakvolle creaties . De smaak is puur, 100% vers en we gebruiken geen instant producten. Gek op Zoet verrast graag, zowel in smaak, vorm en haar service. Ook verrast Gek op Zoet graag anderen door ze blij maken of te helpen. Denk aan sympathieke acties zoals 'bak gratis een taart voor een speciaal iemand'. De smaak van vroeger in een jasje van nu, ook in haar marktbewerking, want Gek op Zoet gelooft niet meer in een traditioneel winkelconcept. Kijk voor meer informatie op: www.gekopzoet.nl, www.facebook.com/gekopzoet, twitter: #gekopzoet.

Gek op Zoet 2014 groeijaar

Met een mooi productassortiment als basis wil Gek op Zoet verder het groeipad in. Groei in het aantal zakelijke klanten. De website is het hoofd-verkoopkanaal, de marktbewerking vindt zowel off (bijv. deelname evenementen, netwerken, salespromotie) als online plaats (SEO, social media).

Profiel stagiair (m/v) Marketing & Sales

We zoeken een stagiair(e) die zowel onderzoek als uitvoering kan combineren in het domein marketing en sales. Denk aan :

• Hoe verhogen we de omzet/afzet in de zakelijke markt? • Onderzoek naar een fysieke (pop up) locatie • Het opzetten van een marketing plan en het uitvoeren ervan.

Werkzaamheden

  • Het ontwikkelen en uitvoeren van een marketing-sales strategie voor mn de zakelijke en deels consumentenmarkt
  • Haalbaarheidsonderzoek naar een fysieke winkellocatie voor Gek op Zoet
  • Ontwikkelen van benodigde promotiematerialen zelfstandig of met het (online) reclamebureau van Gek op Zoet.

Gewenste profiel

  • Creatief, proactief, ondernemend, zelfstandig, pragmatisch;
  • Positief, flexibel, initiatiefrijk en een ‘can do’ mentaliteit;

Wat bieden wij

  • Op basis van reiskosten, een stagevergoeding en een bonus malus regeling
  • Gek op Zoet biedt een mooie uitdagende stageplek waar ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit met kennis en ervaring in huis en een professionele begeleiding in het vakgebied marketing zelf.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Het verhaal achter Gek op Zoet
Vroeger in een jasje van nu. Herken je dit? Zo is de Fiat 500 weer terug van weggeweest. Horen we nog steeds hits uit de jaren 80 en herkennen we soms geuren die we...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »