Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Gezocht Assistent/stagiare Fotografie

Functie meehelpen uitvoeren en bedenken van foto opdrachten
Education level MBO
Location Nijmegen
Dagen per week 3
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

<p> Gezocht stagaire Fotografie: Voor mijn studio &ldquo;Cath Hermans&ldquo; in Nijmegen zoek ik per direct een stagaire voor ong 24 uren per week voor een minimale periode van 3 maanden. Ik ben op zoek naar een MBO of HBO student en is in het bezit van een OV (een rijbewijs is handig maar geen pre) en een flexibele enthousiaste instelling. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Stageomschrijving: assisteren bij opdrachten veelal mode, product en interieur gerelateerd, mee helpen ontwikkelen van vrij werk, en voorbereidend onderzoek doen ten behoeve van settings ed. opdrachtgevers: o.a Rimini, MLY, Kop en Staart, Carola van Benthum en Knitted, Beaubags Voor meer informatie of vragen neem contact met me op via cath@cathhermans.nl of bel naar 06-54725826 www.cathhermans.nl</p>

Werkzaamheden

  • Stageomschrijving: assisteren bij opdrachten veelal mode, product en interieur gerelateerd, mee helpen ontwikkelen van vrij werk, en voorbereidend onderzoek doen ten behoeve van settings ed.

Gewenste profiel

  • Ik ben op zoek naar een MBO of HBO student en is in het bezit van een OV (een rijbewijs is handig maar geen pre) en een flexibele enthousiaste instelling. Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Catherine Hermans (1982) houdt van vervreemding. Dat zie je niet alleen terug in haar vrije werk, maar ook in haar mode-opdrachten.
Catherine registreert niet, ze regisseert. Veel van haar foto’s...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »