Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Gezocht; enthousiaste stagiair met KISS als middle name

Functie Communicatiestagiair(e)
Education level HBO
Location Rotterdam
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

KISS2 is een Rotterdams communicatiebureau dat met veel enthousiasme communicatieconcepten ontwikkelt voor de meest uiteenlopende klanten. Daarnaast hebben we ons eigen paradepaardje: modeblog Hotterdan. Onze filosofie is KISS: Keep It Short and Simple. Oftewel: voorkom gecompliceerde boodschappen, houd het simpel. In alles. In een communicatiebeleid, in taalgebruik, maar ook in een goed gerecht. Simpelheid inspireert ons, a good kiss ook.

Doordat we meer hollen dan stilstaan, zijn we momenteel op zoek naar een net zo enthousiaste stagiaire die het KISS-principe ademt en ons kan assisteren in allerhande communicatie-activiteiten.

Werkzaamheden

  • Meedenken en organiseren van PR-activiteiten rondom de merken KISS2 en modeblog Hotterdan. En het dagelijks bijhouden van en een passende, creatieve invulling geven aan de websites.

Gewenste profiel

  • We zoeken een betrokken stagiair met pit, veel enthousiasme, goede pen en oog voor vormgeving. Verder heeft hij/zij een assertief en representatief voorkomen.

Wat bieden wij

  • Wij bieden een heerlijke werkplek, waar je veel ervaring kunt opdoen in zowel het communicatie- als PR-vakgebied.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »