Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Gezocht: enthousiaste topper in wording voor onze Marketing & Events stageplaats

Functie Marketing & Events Stagiair(e): project BestGraduates
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Wie zijn wij?

Talent Games zijn onderdeel van dit bedrijf, wij organiseren een aantal talenten wedstrijden voor afstuderende studenten: BestGraduates, BestGraduates Law, BestGraduates Law Deutschland, Energy Talent en IT-Talent. En we hebben de ambitie om te groeien!

Werkzaamheden:

Als je bij ons stage komt lopen ben je een essentieel onderdeel van ons enthousiaste team. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het ondersteunen van de projectmanagers, je houdt het recruitmentsysteem up-to-date en communiceert met BestGraduates deelnemers, je bent natuurlijk aanwezig bij alle evenementen van de Talent Games waar je verantwoordelijke taken krijgt. Ook zal je meehelpen aan de ontwikkeling van onze Duitse games. Geen dag zal hetzelfde zijn. We betrekken je actief bij de voorbereiding van alle evenementen en je leercurve zal hoog zijn.

De dit bedrijf:

De dit bedrijf is gevestigd in hartje Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in de communicatie met en werving van toptalent, van student tot en met (young) professional. Belangrijke merken die hierbij worden gevoerd zijn: Memory Magazine, Het Carrière Jaarboek, Jobnet.nl, De Nationale Carrièrebeurs, De Nederlandse Carrièredagen, BestGraduates, IT-Talent en Energy Talent.

Interesse?

Solliciteer dan snel! Stuur je motivatie en cv per e-mail naar info@BestGraduates.nl. We hopen je binnenkort te ontmoeten!

Voor meer info zie ook www.memory.nl, www.bestgraduates.nl, www.bestgraduates.de, www.energytalent.nl en www.ittalentgame.nl.

Hartelijke groet,

Het Talent Games team

Werkzaamheden

  • o.a. het ondersteunen van de projectmanagers, je houdt het recruitmentsysteem up-to-date en communiceert met deelnemers
  • je bent natuurlijk aanwezig bij alle rondes van de Talent Games waar je verantwoordelijke taken krijgt
  • Ook zal je meehelpen aan de ontwikkeling van onze Duitse games.

Gewenste profiel

  • Je volgt een communicatieve, organisatorische, HRM, leisure management of business opleiding op HBO niveau en je zit in je derde of vierde leerjaar.
  • Je bent opzoek naar een meeloopstage voor 5 maanden of langer, startend tussen februari en april.
  • Je bent representatief, flexibel, enthousiast, accuraat en professioneel.
  • Je kan veel dingen tegelijk, je weet wat verantwoordelijkheid is en werkt secuur.
  • Daarnaast beheers je de Nederlandse taal uitstekend, Engels en Duits zijn een pré.
  • Je hebt kennis van de gangbare softwareprogramma’s.
  • En je woont in de omgeving van Amsterdam.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Ons bedrijf - opgericht in 1989 - heeft als mission statement ''meeting ambitions'' en is gespecialiseerd in de communicatie met en werving van toptalent, van student tot en met professional. Bij h...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »