Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Gezocht: gedreven interieurarchitect (40 uur)

Functie Stage Interieurarchitect
Education level HBO, WO
Location Utrecht
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

NICE TO MEET YOU | OVER ONS

Wij zijn een uniek full-service bureau op het gebied van turn-key projectinrichting. Voor uiteenlopende opdrachtgevers zijn wij een partner voor het ontwikkelen, ontwerpen en realiseren van inspirerende en functionele interieurconcepten. Wij creƫren unieke werkomgevingen, die fit zijn voor de toekomst en waar ruimte is voor groei en ontwikkeling van mens en organisatie. Ons team van creatieve en enthousiaste talenten vertaalt de bedrijfscultuur van onze opdrachtgevers naar een passend interieurconcept, dat het dagelijkse werkproces en de eigen identiteit van de organisatie ondersteunt. Wij zien een gebouw en interieur daarbij als strategisch instrument voor het realiseren / stimuleren van groei, voor ondernemers en medewerkers, in kwaliteit en kwantiteit. Hierbij is duurzaamheid binnen onze gehele organisatie van groot belang. Bij dit bedrijf zijn de werkzaamheden afwisselend en divers. Wij werken in een inspirerende werkomgeving in Utrecht, waar alle ruimte is om gedurende het hele ontwerptraject zelfstandig in een enthousiast projectteam aan diverse innovatieve projecten te werken. Binnen het projectteam heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden.

STAGE INTERIEURARCHITECT Als stagiair draai je mee op onze studio, bestaande uit interieurarchitecten, architecten en bouwkundig tekenaars.Tijdens je stage verricht je verschillende werkzaamheden. Je assisteert bij het totale ontwerpproces van diverse projecten en draagt bij aan het voorbereiden van 2D en 3D tekenwerk, sfeerimpressies en presentaties.

NICE TO WORK WITH YOU Pas jij bij ons creatieve, assertieve en commercieel ingestelde team? Ben jij een teamplayer die niet bang is om zijn mouwen op te stropen voor een uitdaging? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je kunt je motivatiebrief en CV mailen naar Jaytee van Veen. Jaytee is het hoofd van onze studio, zijn mailadres is jaytee.vanveen@rever.nl. Indien mogelijk ontvangen we ook graag je portfolio en voorgaande stage opdrachten (als PDF, max. 10 MB). Vergeet niet te vermelden wat de door jou gewenste stage periode is. Op korte termijn zullen we reageren op je sollicitatie en je eventueel uitnodigen voor een gesprek. Deze vacature heeft momenteel geen sluitingsdatum.

Gewenste profiel

 • je volgt momenteel minimaal een HBO opleiding tot interieurarchitect
 • je hebt talent voor (grafisch) ontwerpen
 • je hebt uitstekende vaardigheden in Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign
 • je kunt zeer goed uit de voeten met het gehele Office pakket
 • je hebt ervaring met werken in Vector Works en wilt dit verder uitbreiden
 • je bent ambitieus, stressbestendig en flexibel
 • je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • je voelt je thuis in een dynamische omgeving en bent in staat om aan meerdere projecten tegelijk je bijdrage te leveren
 • je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend (in woord en schrift)

Wat bieden wij

 • een stage in een inspirerende werkomgeving met een gezellige en informele werksfeer
 • regelmatig uitjes en contact met leveranciers om inspiratie op te doen op het gebied van design
 • onkosten / reisvergoeding afgestemd op jouw opleiding en ervaring

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn een uniek full-service bureau op het gebied van turn-key projectinrichting. Voor uiteenlopende opdrachtgevers zijn wij een partner voor het ontwikkelen, ontwerpen en realiseren van inspire...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »