Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Gezocht: gedreven stagiair(e) voor onderzoek naar certificering van opleidingen

Functie onderzoeker, adviseur
Education level HBO, WO
Location Rotterdam
Dagen per week 2, 3 of 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Over Nieuw leren (dit bedrijf) dit bedrijf is een jong en ambitieus bedrijf, gevestigd tegenover het centraal station van Rotterdam. We timmeren met een klein en creatief team aan de weg om goede opleidingen te bieden.

Wat willen wij met dit bedrijf bereiken? We willen mensen ondersteunen door ze kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen bij te brengen en ze de beste in hun vak te maken. We willen dat mensen trots zijn op hun vak en zichzelf steeds blijven verbeteren. We willen dit samen met de branche en docenten doen waardoor we kunnen aansluiten op de vraag. Wij geloven dat vakgericht leren anders moet.

Dit doen we op de volgende manier: • Niet meer aanbodgericht, maar echt samen met de branche opleidingen ontwikkelen. • Niet door dure en langdurige klassieke trajecten, maar door snelle door nieuwe technologie ondersteunde slim opgezette opleidingen. • Niet door de docent te laten vertellen wat de cursist moet doen, maar door eigen verantwoordelijkheid te geven en onderlinge discussie en reflectie te stimuleren. • Niet door docenten als noodzakelijk kwaad te zien, maar door ze als partner en professional uit te dagen het beste uit cursisten uit zichzelf te halen.

dit bedrijf biedt opleidingen 3.0 aan organisaties en medewerkers aan. Dit betekent dat we (vak)kennis, vaardigheden en (zelf)reflectie combineren in trajecten die ondersteund worden door digitale tools zoals Drillster en Traintool. Het idee is om je voor een les grondig voor te bereiden (opnemen van kennis of het oefenen van vaardigheden) zodat je tijdens de bijeenkomsten meteen de verdieping kan zoeken.

Wat is onze vraag? dit bedrijf biedt opleidingen die anders zijn dan de traditionele opleidingen. Zo hebben we minder contacturen, maar tijdens de contacturen die er zijn, werken we veel intensiever. We combineren vaardigheden en kennis en sluiten af met een praktijkassessment waar alles wat er geleerd is samen komt. We werken niet alleen vanuit de theorie, maar vooral vanuit de praktijk. Wij hebben bijvoorbeeld niet bedacht hoe onze basisopleiding casemanager verzuim eruit moet zien, dat hebben we aan de branche gevraagd.

Wij zouden onze opleidingen graag gecertificeerd willen hebben zodat we kunnen laten zien dat we aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. Het feit dat we een nieuw soort opleidingen bieden zorgt ervoor dat we voorop lopen en dat maakt het lastig om gecertificeerd te worden. Veelal wordt er door instanties bijvoorbeeld nog gekeken naar het aantal uren dat er ‘frontaal’ les wordt gegeven.

Onze vraag is dan ook het volgende: hoe kunnen wij onze opleidingen certificeren waarbij we trouw blijven aan onze opzet, maar wel kunnen aantonen dat we kwaliteit leveren?

En daarbij is voor ons certificering heel breed: het kan een HBO-certificering zijn, maar ook een CITO-keurmerk of een formele erkenning door de branche.

Wie zoeken we? We zoeken een nieuwsgierige onderzoeker die zijn/haar ideeën om kan zetten in concrete acties. We zoeken iemand die een praktisch onderzoek kan opzetten naar de mogelijkheden en die ons een advies kan geven over de vervolgstappen.

Qua studierichting geven we de voorkeur aan een onderwijskundige achtergrond of meer de richting van management. Maar mensen met een andere achtergrond zijn ook welkom.. We zijn op zoek naar een kandidaat met HBO of WO niveau.

Wat bieden we? We bieden je de ruimte om, binnen kaders, je eigen plan te trekken. We bieden je ondersteuning, maar ook de kans om zelf te ontdekken. We bieden je een groot en bruisend netwerk en de kans je horizon te verbreden.

Je kunt bij ons op kantoor werken, maar af en toe thuiswerken of op een andere locatie is zeker geen probleem.

Gewenste profiel

  • Flexibiliteit
  • Zelfstandig kunnen werken
  • vlotte communicatie
  • nieuwsgierig
  • analytisch

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »