Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Gezocht! HBO Marketing / Communicatie Stagiair voor nieuw project omtrent m-Health / e-Health bij één van onze klanten

Functie Webredactie
Education level MBO, HBO
Location Utrecht
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wie/wat betreft het? Dit stagebedrijf betreft een grote ledenorganisatie, waar ruim 120.000 zorgprofessionals lid van zijn. Ze bieden zorgprofessionals (artsen, studenten, apothekers, etc.) de helpende hand bij uitdagingen waar ze dagelijks mee geconfronteerd worden. Daarbij vervullen ze de rol persoonlijk adviseur en zakelijk kompas.

Wat doen we? Mobiele gezondheidszorg (M-Health) is een van de grootste technologische doorbraken van onze tijd. Ook in andere delen van de wereld staan de mobiele technologie en de hiermee gepaard gaande mogelijkheden steeds hoger op de agenda van de gezondheidszorg. De Nederlandse overheid voorziet door inzet van technologie voordelen als meer vrijheid, zelfredzaamheid en veiligheid voor de patiënt en een oplossing voor het naderende personeelstekort en stijgende kosten in de zorg. Dit stagebedrijf lanceert binnenkort een nieuw online platform omtrent M-Health om ervoor te zorgen dat zorgprofessionals bekend raken met deze verdigitalisering. Daarbij is het een plek om inspiratie op te doen en te leren hoe men M-Health oplossingen concreet kan toepassen in de dagelijkse praktijk.

Wat kan je voor ons doen? Op het nieuwe online platform en bijbehorende app moet veel content komen. Dit kunnen geschreven blogs zijn, columns van aangesloten professionals, maar ook filmpjes, foto’s en nog veel meer. Voor het voeren en opzetten van een webredactie kunnen we je hulp goed gebruiken.

Wat zoeken we? Op korte termijn zijn wij op zoek naar een team van 1 tot 3 ondernemende studenten die samen met ons het platform verder in willen uitbouwen. Kan je goed organiseren? Wil je helpen met het opzetten van een webredactie? Vind je het leuk om te schrijven en productiewerk te begeleiden? Wil je graag meer leren over het inzetten van Socials Media strategieën en gaat je interesse uit naar zorg en innovatieve oplossingen? Solliciteer dan snel!

Werkzaamheden

  • Voeren webredactie
  • opzetten marketing / PR activiteiten
  • Bedenken formats

Gewenste profiel

  • - HBO marketing / Communicatie/Media
  • - Doordouwer / Doener
  • - Goede beheersing Nederlands (woord/schrift)
  • - Goede beheersing Engels (woord/schrift)
  • - Creatief

Wat bieden wij

  • Als je opzoek bent naar een stageplek binnen een dynamisch bedrijf, waar je samen mag werken met specialisten binnen hun vakgebied aan een spannend onderwerp dan zit je hier op de goede plek.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een gespecialiseerd consultancybureau dat organisaties helpt te innoveren in een digitaliserende wereld. Door databronnen en sociale netwerken te analyseren brengen onze data scienti...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »