Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Gezocht: Stagiair(e) Communicatie en Programma

Functie Stagiaire
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding Nader overeen te komen

Taakomschrijving

College-club is op zoek naar een stagiair(e) Communicatie en Programma. Wij zoeken iemand die zich in de eindfase van zijn of haar studie bevindt, bij voorkeur met een opleiding/achtergrond in sales/marketing en/of communicatie. Naast deze achtergrond zal een enthousiaste, ondernemende en geïnteresseerde persoonlijkheid een streepje voor hebben.

Over College-Club: College-Club (opgericht in 2012) is een veelbelovende en snel groeiende start-up die inspirerende avondcolleges organiseert voor hoogopgeleide young professionals. Het doel van deze colleges is het vergroten van de algemene kennis. De colleges worden georganiseerd op bijzondere en centraal gelegen locaties in Amsterdam, zoals de Beurs van Berlage en het Concertgebouw. Vanwege het grote succes in Amsterdam is College-Club ook recentelijk ook opgezet in Rotterdam. Het openingscollege daar werd gegeven door Prof. dr. Jan Peter Balkenende.

De college-thema’s variëren van kunst en architectuur, geschiedenis en economie tot internationale betrekkingen, technologie en geneeskunde. Een collegereeks bestaat doorgaans uit vier á vijf colleges. Een college vindt eens per maand plaats en wordt gegeven door vooraanstaande hoogleraren, universitaire (hoofd)docenten, onderzoekers en schrijvers.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren