Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair(e) Marketing en Events bij Memory Group

Functie Stagiair(e) Marketing en Events
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 250
Huidig opleidingsjaar 2 , 3 of 4

Taakomschrijving

Wie zijn wij? dit bedrijf is gevestigd in hartje Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in de communicatie met en werving van toptalent, van student tot en met (young) professional. Belangrijke merken die hierbij worden gevoerd zijn: Memory Magazine, Het Carrière Jaarboek, Jobnet.nl, De Nationale Carrièrebeurs, De Nederlandse Carrièredagen, BestGraduates en Energy Talent. Wij bieden een geweldige stageplaats aan in hartje Amsterdam binnen een jong team met enthousiaste collega’s. Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding van €250,- bruto. Wat ga je doen? Als je bij ons stage komt lopen ben je een essentieel onderdeel van ons enthousiaste team. Daarom geven wij je veel verantwoordelijkheden en is je leercurve zeer hoog. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het ondersteunen van de projectmanagers, je houdt het crm (recruitmentsysteem) up-to-date, je stuurt promotieteams aan, je communiceert met alle deelnemers, denkt na over marketingstrategieën en werkt deze vervolgens ook uit. Natuurlijk ben je aanwezig bij alle evenementen van de Talent Games: we betrekken je actief bij de voorbereiding van de evenementen, je leert bijvoorbeeld een draaiboek te maken en tijdens de evenementen krijg je een verantwoordelijke rol. Wie ben jij? Je volgt een communicatieve, commerciële, organisatorische of business opleiding ( bijv. Communicatie, Facility Management, Vrijetijdsmanagement, MEM) op HBO niveau en je zit in je tweede, derde of vierde jaar. Je bent op zoek naar een meeloopstage startend in januari of februari 2015. Je bent representatief, flexibel, stressbestendig, enthousiast, accuraat en professioneel. Je kan veel dingen tegelijk, je weet wat verantwoordelijkheid is en werkt secuur. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré en kennis van de meest gangbare softwareprogramma’s.

Interesse? Stuur uiterlijk 26 januari a.s. jouw cv + een korte motivatie per e-mail t.a.v. Myrna Stregels naar myrna@memory.nl of bel voor meer informatie 020 – 638 21 46.

Gewenste profiel

  • Je volgt een communicatieve, organisatorische of business opleiding op HBO niveau en je zit in je tweede of derde leerjaar.
  • Je bent representatief, flexibel en stressbestendig.
  • Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en kennis van de meest gangbare softwareprogramma’s.
  • Zit in het tweede, derde of vierde leerjaar

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Ons bedrijf - opgericht in 1989 - heeft als mission statement ''meeting ambitions'' en is gespecialiseerd in de communicatie met en werving van toptalent, van student tot en met professional. Bij h...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »